Ο Σπύρος Δρακουτός με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

  “Τον Μανόλη Ορφανό τον εμπιστεύτηκα, και δέχτηκα την πρόσκληση του, γιατί δεν μασάει τα λόγια του! Η ευθύτητα και η αλήθεια, είναι δύο πράγματα που ψάχνω σε έναν άνθρωπο και ο Μανόλης πρεσβεύει και τα δύο! Στηρίζει τις αλήθειες και λέει τα πράγματα με το όνομα τους! Άλλωστε αυτό ζητάμε από ένα δήμαρχο, να μην κοιτάει την καρέκλα αλλά το καλό και την ανάπτυξη του τόπου. Τίμια και με αυτοθυσία, ο Μανόλης έχει φτιάξει ένα πλάνο για να αναπτυχθούν τα νησιά μας.”

  Ο Σπύρος Δρακουτός, πτυχιούχος μηχανικός αυτοκινήτων, με καταγωγή από το Βουρβούλο, γιος του Ευάγγελου και της Μαργαρίτας, οι οποίοι τον ανέθρεψαν με ένα σκοπό: να πλάσουν έναν ακέραιο χαρακτήρα με όραμα για τον τόπο του!

  Με έντονο το αίσθημα της ευθύνης, εφόσον γαλουχήθηκε με αυτό, ο Σπύρος, ένιωσε την υποχρέωση να εκπληρώσει τα καθήκοντά του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Επί σειρά ετών, έδειξε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του στον αγώνα για την αυτοδιοίκηση, ενώ υπήρξε έμπιστος συνεργάτης Δημοτικών Αρχών, στην τοπική κοινότητα Βουρβούλου, αποδεικνύοντας ότι η ενασχόληση του με τα κοινά από ηλικία 30 ετών είναι αυτό που τον κράτησε ασίγαστο μπροστά στις προκλήσεις του σήμερα.

  Ανήσυχο και καλλιτεχνικό πνεύμα, το 2018 δημιούργησε αφιλοκερδώς στην Κύπρο, ένα άγαλμα φτιαγμένο από πέτρες του ηφαιστείου Σαντορίνης, απεικονίζοντας τη μάνα που ψάχνει το παιδί της. Το άγαλμα αυτό βρίσκεται μέχρι σήμερα στο κέντρο της πλατείας Ελευθερίας στη Λευκωσία.

Σπύρο, με την άσβεστη θέληση για προσφορά, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα του ΤΩΡΑ! και περιμένουμε να διορθώσεις μαζί μας, τη μηχανή της τοπικής αυτοδιοίκησης, με την πείρα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνουν! Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *