O Πρόεδρος της Κοινότητας Θήρας για το νέο πάρκινγκ Φηρών

Ανάρτηση του Παναγιώτη Καβαλλάρη
“Χώρος Στάθμευσης «Γαβρίλη»
Προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις αλλά και για να μιλάμε με ανοιχτά χαρτιά θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους της πόλης μας για τον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης τα ακόλουθα :
  Ο Δήμος Θηρας και η Δημοτική Κοινότητα σεβόμενοι τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τον συγκεκριμένο χώρο, τον περιέλαβαν στην νέα κυκλοφοριακή μελέτη ως όφειλαν αλλά και για να αποσυμφορήσουν την πόλη από την έλλειψη χώρων στάθμευσης .
Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περιπτωση ότι το ακίνητο αλλάζει χρήση η ότι χωρίς την υπογραφή του ιδιοκτήτη μπορει ο Δήμος Θηρας να κάνει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κατά αυτού και πριν έρθει σε νέα συμφωνία με τον νόμιμο ιδιοκτήτη του .
Η προηγούμενη συμφωνία λήγει τον Αύγουστο του 2024 και έχουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα χρήσης .
Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε στον εξωραϊσμό και σύντομα στην διάθεση του προς χρήση από τους επισκέπτες μας .
Η μελέτη είναι διαθέσιμη και απόλυτα κατανοητή ως προς την χρήση του συγκεκριμένου χώρου στην φωτογραφία που ακολουθεί .
  Η Δημοτική κοινότητα ως όφειλε μαζί με τον Αντιδήμαρχο αρμόδιο των κυκλοφοριακών ένα μήνα πριν είχε έρθει σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη για εκ νέου εκμίσθωση για δυο συν δυο χρόνια, τι άλλαξε άραγε και ενώ η μελέτη κυκλοφορεί εδώ και τρεις μήνες στο νησί μας ???
Παρακαλούμε οποίος πραγματικά θέλει να βοηθήσει την πόλη και ιδιαίτερα εάν και ο ίδιος έχει επιχειρήσεις στην πόλη μας να μην στέκεται εμπόδιο στην ανάπτυξη της .
ο Δήμος Θήρας δεν έγινε και δεν θα γίνει ποτέ καταπατητής ακόμα και αν αυτό θα ήταν για το κοινό καλό !!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *