Ο Νικόλαος Φύτρος, με το “ΤΩΡΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

“Καλωσήρθες Νίκο!

Ο Νικόλαος Φύτρος, γέννημα- θρέμμα Σαντορινιός από τον Πύργο, ενώθηκε με την οικογένεια του ΤΩΡΑ!

Αγαπητός στο χωριό του αλλά και σε ολόκληρο το νησί, ο Νίκος με σκληρή δουλειά κατάφερε να χτίσει τις δικές του επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού και να κερδίσει τον σεβασμό όλων, τόσο ως επιχειρηματίας, όσο και ως άνθρωπος!

Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί ξανά με τα Κοινά, όταν είχε διατελέσει αντιπρόεδρος στην Κοινότητα του Πύργου, με Πρόεδρο τότε τον Γιάννη Χρυσό!

Συνταξιούχος πλέον, αλλά πάντα δραστήριος και ακούραστος, ο Νίκος θέτει την υποψηφιότητα του, για να μπορέσει να προσφέρει στον τόπο του και το χωριό του, τις γνώσεις και την εμπειρία του σε πολλά καίρια θέματα! Γνωρίζει άλλωστε την ουσία της τουριστικής παράδοσης του νησιού, τη φιλοξενία, τη δύναμη της απλότητας!

  «Ο Μανόλης είναι ο μόνος που μου στάθηκε .. μου εμπνέει εμπιστοσύνη και πάντα σε ό,τι του έχω ζητήσει έχει σταθεί αρωγός! Ένας νέος, καθαρός πολιτικός που αξίζει να εμπιστευτούμε τον τόπο μας!»

Καλωσήρθες Νίκο μου! Η ευγένεια, η εργατικότητα, αλλά κυρίως η πάντα ενεργή παρουσία σου για βοήθεια και στήριξη των συμπολιτών σου, είναι όλα αυτά που ταιριάζουν απόλυτα με την ομάδα μας! Με την ομάδα των νικητών που προχωράει μπροστά με τόλμη, πυγμή, γνώση και προσπάθεια!

«Όπως όσοι βαδίζουν στον ήλιο ακολουθούνται από τη σκιά τους, έτσι και όσοι είναι άξιοι ακολουθούνται από τον φθόνο» (Σωκράτης).

Η δουλειά μας και μόνο αυτή μιλάει για εμάς! Καλωσήρθες! Προχωράμε μαζί σαν μια γροθιά!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *