Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ Κ. ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

 

 

 

“Την Πέμπτη 18-5-2017 συναντήθηκα με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Υποβρύχιας Σκοποβολής και μοναδική Ελληνίδα εκπαιδεύτρια για την προστασία των καρχαριών κ. Κατερίνα Τοπούζογλου, την κ. Σοφία Κίτσου και τον Δημήτρη Καμπανό από το Σωματείο “Θαλάσσια Προστατευόμενη Περιοχή Σαντορίνης: Θηραϊκή Θάλασσα. Κάναμε μία πολύ ωραία συζήτηση και τους ενημέρωσα για τις δράσεις του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης. Η Κατερίνα μου υποσχέθηκε ότι μόλις στηθεί ο Όμιλος θα ξανάρθει Σαντορίνη με συνεργάτες της, για να οργανώσουμε σεμινάριο ελεύθερης κατάδυσης.

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 μέλη του Ν.Ο.Σ. συμμετείχαν στα σεμινάρια με θέμα την «Προστασία των καρχαριών και του θαλάσσιου οικοσυστήματος», εμπλουτισμένα με το προσωπικό αρχείο της κ. Τοπούζογλου που έλαβαν μέρος στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας Δ. Νομικός (SAF).

Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στις 10 το πρωί, η κ.Κατερίνα Τοπούζογλου θα συνδιοργανώσει με τους τοπικούς φορείς εθελοντικό καθαρισμό του βυθού στην παραλία Περίβολος – Περίσσα, με την συμμετοχή και των ντόπιων δυτών. Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στον εθελοντικό καθαρισμό θα βρίσκονται στην παραλία, ώστε να διαχωρίσουν απευθείας τα σκουπίδια, προκειμένου αυτά να σταλούν για ανακύκλωση. Οι συμμετέχοντες στον εθελοντικό καθαρισμό θα λάβουν το αντίστοιχο δίπλωμα.

Ο Ν.Ο.Σ θα είναι παρόν.

Για τον Ν.Ο.Σ. Αντώνης Καραμολέγκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *