Ο Μάρκος Σιγάλας (Βουτσάς) με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

 

 

 

 

 

  “Η οικογένεια του ΤΩΡΑ! είναι περήφανη, που ο Μάρκος μας εμπιστεύτηκε για την αλλαγή που έρχεται ώστε να γυρίσει επιτέλους σελίδα το νησί!

“Ο Μανόλης είναι έμπνευση για όλους μας! Τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Πιστεύει στην ομάδα, χωρίς να συλλέγει ψήφους ευκαιριακά. Επενδύει στο μέλλον, και έχει στρατηγικό σχεδιασμό που θα δώσει μία νέα ταυτότητα στη Σαντορίνη μας! Δε μασάει τα λόγια του, ούτε δρά σαν “αυτοκράτορας”! Ακούει τις φωνές των συμπολιτών του!”

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Εμπορείο, ο Μάρκος, είναι παντρεμένος με την Πολύμνια Καφιέρη και πατέρας δύο μικρών παιδιών 8 και 6,5. Ο ίδιος 36 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος και άκρως δραστηριοποιημένος στα κοινωνικά δρώμενα, θέλει αυτό που χρειάζεται ένας πολίτης με συνείδηση : μία καλύτερη καθημερινότητα, σχολεία, οδικό δίκτυο, γήπεδα και σωστές  υποδομές. Θέλει τα παιδιά του να μεγαλώνουν σωστά, να χαίρονται το πράσινο, και να νιώθουν ασφάλεια!

Η οικογένεια παίζει μεγάλο ρόλο για τον Μάρκο, όπως και η παράδοση. Για πολλά χρόνια συμμετείχε σε χορευτικά με τη Σταματίνα Ξιάρχου. Παράλληλα ασχολείται με την ιππασία και δηλώνει συνεχιστής των παραδόσεων, αφού στην Περίσσα συμμετέχει στο έθιμο της παρέλασης αλόγων κάθε 14 Σεπτέμβρη, στη γιορτή του Τίμιου Σταυρού.

Φίλε Μάρκο, είσαι ένας άξιος οικογενειάρχης, θεματοφύλακας της παράδοσης, αγωνιστής και μάχιμος στον πολιτικό μας αγώνα! Σε ευχαριστώ που συντάχθηκες κι εσύ στο ιππικό μας, και να ‘σαι σίγουρος ότι στις 8 Οκτωβρίου θα ακούσουμε μαζί το εμβατήριο της νίκης! Καλωσόρισες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *