“Ο Γ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ”

ΧΩΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ VS ΧΩΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 

 

 

 

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: “Απάντηση του Χαράλαμπου Κόκκινου στην απαράδεκτη και ανερμάτιστη προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον κ. Λεονταρίτη

Πληροφορήθηκα ότι σε πρόσφατη τοποθέτησή του σε Μ.Μ.Ε. της Σαντορίνης (19.4.2019), ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης, προκειμένου να καλύψει την αδράνεια, τα λάθη, τις παραλείψεις και την πολιτική αναποτελεσματικότητα τη δική του και του περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου -αφού επιχείρησε να μεταθέσει τις ευθύνες για την τραγική κατάσταση στην οδοποιία του νησιού, στο λιμάνι του Αθηνιού και την απουσία ενεργειών για προστασία της Καλντέρας- μου επιτέθηκε προσωπικά, εκτέθηκε και παρεκτράπηκε για μια ακόμα φορά.

Έχω προκληθεί αρκετές φορές από τον κ. Λεονταρίτη και θεώρησα σωστό να διαφυλάξω τον πολιτικό πολιτισμό και δεν απάντησα. Επειδή δεν έχω αδυναμία να απαντήσω, τον ενημερώνω:

  • Ας ζητήσει από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να μάθει τα έργα που προώθησε ο Χαράλαμπος Κόκκινος στη Σαντορίνη και στα υπόλοιπα νησιά του Επαρχείου επί θητείας του ως Γενικός Γραμματέας της Π.Ν.Αι. Εκεί θα πάρει την απάντηση για το πόσα χρήματα διάθεσα για το επαρχείο, και η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετά, όπως και σημαντικά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο 2004 – 2009.
  • Ο Χαράλαμπος Κόκκινος είναι Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και σήμερα υποψήφιος περιφερειάρχης με το συνδυασμό «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου». Το ενδιαφέρον του είναι δεδομένο για όλα τα νησιά και φυσικά για το Επαρχείο Θήρας. Επειδή αυτός και ο κ. Χατζημάρκος τσακώνονται με τον κόσμο και τους θεσμικούς παράγοντες (π.χ. πρώην έπαρχο Σαντορίνης), ο κόσμος τούς πήρε πλέον χαμπάρι, όπως χαμπάρι τούς πήρε ότι εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία μου για να κερδίσουν τις εκλογές στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και μετά επιχείρησαν να με «λασπώσουν» και να με μειώσουν. Δυστυχώς γι’ αυτούς είμαι όρθιος και δυνατός.
  • Τέλος να του θυμίσω ότι το ποινικό μου μητρώο είναι λευκό και το ίδιο επιθυμώ και για τον κ. Λεονταρίτη. Ας προσέχει λοιπόν τι υπογράφει… Ας προσπαθήσει να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος και ας είναι λίγο πιο προσεκτικός στις ονομαστικές κριτικές του, διότι εκτίθεται”.

1 Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *