Ο Φ. Φόρτωμας επικεφαλής της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς

 

 

  Τον Βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππο Φόρτωμα, όρισε ο Πρωθυπουργός στη θέση του επικεφαλής της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς, με αρμοδιότητα την οργανωτική και λειτουργική ανάπτυξη, κατεύθυνση και συντονισμό των τομέων δράσης της Γραμματείας.

Υπενθυμίζεται, ότι  γραμματέας Αποδήμων της ΝΔ, ήταν ο Νίκος Θεοδωρόπου και απομακύνθηκε μετά τη διαρροή προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού, που χρησιμοποίησε η  Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με αποτέλεσμα μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος να αποκλειστεί από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

 

Δήλωση του Βουλευτή

 

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη τιμή να με ορίσει Επικεφαλής της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς του κόμματος μας, με αρμοδιότητα την οργανωτική και λειτουργική ανάπτυξη, κατεύθυνση και συντονισμό των τομέων που δραστηριοποιείται η Γραμματεία.

 

Η προ ολίγων μηνών πολύ τιμητική εκλογή μου στη θέση του Προέδρου της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για τον Ελληνισμό της Διασποράς, με έφερε κοντά στους σπουδαίους Έλληνες ομογενείς που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Η νέα θέση ευθύνης, έρχεται για εμένα σε μια καίρια χρονικά στιγμή, δυο σχεδόν μήνες πριν τις ευρωεκλογές, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία θα έχουν δικαίωμα ψήφου οι Έλληνες του εξωτερικού. Μια πρωτοβουλία εθνικής σημασίας του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Η συμμετοχή όλων των ανθρώπων μας που βρίσκονται μακριά από τη Μητροπολιτική Ελλάδα είναι καθοριστική όπως και η διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, συνθήκη που μπορεί να διασφαλίσει μόνο η Νέα Δημοκρατία! Στην πρώτη γραμμή και αυτής της μάχης!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *