Ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

3 ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΗ ΜΠΙΕΝΑΛΛΕ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

 

  “Νέες επιτυχίες παγκόσμιες ξανά, στα εικαστικά και πολιτιστικά δρώμενα για τη νέα γενιά, για τη Σαντορίνη, την Art.t.o.S. (Art Team Of Santorini) και τον Δήμο Θήρας στον παγκόσμιο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής Kanagawa Biennial World Children Art Exhibition, που διεξάγεται κάθε 2 χρόνια στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

 

Νέες βραβεύσεις και διακρίσεις για 3 παιδιά του νησιού και στη φετινή Μπιενάλε.

 Η νέα γενιά της Σαντορίνης κατάφερε να στείλει σε όλο τον κόσμο ένα ηχηρό μήνυμα ότι συνεχίζει να ονειρεύεται, να ελπίζει και να δημιουργεί παρά τις συνθήκες που βιώνουμε.

 

 

Τα παιδιά της Σαντορίνης και μαθητές της Art.t.o.S. (Art Team Of Santorini) με συντονιστές τους εικαστικούς Χρήστο Cesario Αντωνιάδη και Γωγώ Τρυψιάνη και την συνεργασία της Αντιδημάρχου πολιτισμού Σοφία Κίτσου, συμμετείχαν και φέτος στον παγκόσμιο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής Kanagawa Biennial World Children Art Exhibition, που διεξάγεται κάθε 2 χρόνια στην Ιαπωνία και κέρδισαν πάλι αυτή την φορά 3 μαθητές το Βραβείο Kanagawa.

 

 

Από τα 56 έργα μαθητών που έστειλε η Art.t.o.S από τα τμήματα ζωγραφικής -σχεδίου και χειροτεχνίας, η κριτική επιτροπή ξεχώρισε 3 έργα, την ζωγραφιά της Καλλιόπης Λυγνού 7 χρονών, του Φίλιππου Κακούσιου 6 χρονών  και της Σάρας Μπιλατσάι 10 χρονών”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *