Ο Δρόσος Κωνσταντίνος υποψήφιος με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Ανακοίνωση της παράταξης
  “Δρόσος Κωνσταντίνος του Αθανασίου (Πουλάκης)
Επαγγελματίας Τουρισμού
Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Δρόσο στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Κώστας, κατάγεται και ζει στο Εμπορείο, με τους συντοπίτες του να τον έχουν εκλέξει στο Τοπικό Συμβούλιο για να τους εκπροσωπεί. Δραστήριος και γνώστης των θεμάτων του χωριού του, γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Εργάζεται στο χώρο του τουρισμού, μεταφέροντας τους επισκέπτες της Σαντορίνης με το επαγγελματικό του όχημα. Παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, αγωνίζεται για αυτή, ενώ αγαπά ιδιαίτερα τη φύση.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Δρόσο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *