Ο ΔΗΜΟΣ ΖΗΤΑ ΤΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

 

 

 

 

 

 

«Στέγαση δοκίμων αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας.

 

Στις 21/09/2017 σας επισκέφτηκα στο γραφείο σας, προκειμένου να παραχωρηθούν σε δημόσιους υπαλλήλους οι οικίες της Πολεμικής Αεροπορίας, που βρίσκονται στο Αεροδρόμιο Σαντορίνης. Την ίδια μέρα εκδόθηκε Δελτίο Τύπου από το γραφείο σας, σχετικό με τη συνάντηση και το περιεχόμενο της συζήτησης της.

Σήμερα ενημερώθηκα ότι 31 (τριάντα ένα) εκ των 41 (σαράντα ενός) δοκίμων της Ελληνικής Αστυνομίας που θα αποστέλλοντο για να ενισχύσουν το δραματικά υποστελεχωμένο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας δεν θα έρθουν λόγω έλλειψης κατοικιών. Η ενημέρωση έγινε από τον Αστυνομικό Διευθυντή Κυκλάδων κ. Δημήτρη Αυγερινό. Ζήτησα από εκείνον να περιμένει έστω 24 (είκοσι τέσσερις) ώρες αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να αναζητήσω τρόπο στέγασης τους. Δεν υφίσταται άλλος τρόπος ει μη μόνον ο αιτούμενος.

Σας ενημερώνω ότι στο αστυνομικό Τμήμα Θήρας υπηρετούν 29 (είκοσι εννέα) αστυνομικοί εκ των οποίων οι 8 (οχτώ) πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία, οι 12 (δώδεκα) στο αεροδρόμιο για τους σχετικούς ελέγχους και οι υπόλοιποι να καλύπτουν άλλες ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος. Επιπροσθέτως σας γνωρίζω ότι παρά το γεγονός της ανάγκης παραμονής των 8 (οχτώ) στα γραφεία τούτοι ασχολούνται και σε άλλες ανάγκες της υπηρεσίας και οι 12 (δώδεκα) στο αεροδρόμιο είναι οι ελάχιστοι  που μπορούν να διατεθούν. Επειδή το Αστυνομικό Τμήμα λειτουργεί 24 (είκοσι τέσσερις) ώρες αντιλαμβάνεστε το πεπερασμένο των δυνατοτήτων κάλυψης των αναγκών πάσης φύσεως ελέγχου. Ευτυχώς που ο νεαρός Διοικητής και ηθική συγκρότηση έχει και επιδεικνύει υπερβάλλοντα ζήλο.

Ως αντιλαμβάνεστε μοναδική λύση είναι η στέγαση τους στα οικήματα της Πολεμικής Αεροπορίας. Για τούτο παρακαλώ για την αυθημερόν προσωπική σας παρέμβαση έτσι ώστε να έλθουν για να υπηρετήσουν έστω οι δόκιμοι αστυνομικοί.

Ως προστάτιδες Θεότητες επικαλούμαι την Πειθώ και την Ανάγκη. Τελώ σε αναμονή της άμεσης (αυθημερόν) και θετικής απάντησης σας.

Με εκτίμηση, Ο Δήμαρχος Θήρας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *