“Ο ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ”

ΟΞΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟ

 

 

 

  Μόνο, μια σημείωση της Santonews, για το λογοπαίγνιο “χωρικός”, της ανακοίνωσης. Χωρικός, είναι ο χωριάτης και ίσως σε διασταλτική ερμηνεία, ο άξεστος, αλλά ειρωνικά, η ανακοίνωση παίζει και το συνταυτίζει με την έννοια “Χωρικός” που είναι ο εκλεγμένος Αντιπεριφερειάρχης. Το χιούμορ, ευπρόσδεκτο, από όλους. Να δούμε και την ουσία;.

“Ο διεγραμμένος χωρικός και η παρέα του στην συκοφαντία, αυτή την φόρα πνίγηκαν στην φασολάδα.

Το παραλήρημα της ομάδας που φτιάχτηκε από ξεκούραστους, διεγραμμένους, στενοχωρημένους που δεν κατέλαβαν αξίωμα και εργολάβους που ΔΕΝ βρήκαν πρόσφορο έδαφος για την ικανοποίηση των στόχων τους, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αντίστοιχη της εμπάθειας τους.

Η πρωτοφανής συνένωση ετερόκλητων δυνάμεων με μοναδικό συνεκτικό στοιχείο το μίσος που τρέφουν εναντίον της περιφερειακής αρχής που δεν λύγισε στις ορέξεις του καθενός και δεν έκανε τα στραβά μάτια στις πάσης φύσεως πιέσεις που άσκησαν, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την φτήνια των επιθέσεων που εξαπολύει.

Σε αυτή την ομάδα προσετέθη και ο Αντιδήμαρχος Ρόδου Δημήτρης Τσίκκης ο οποίος με αναρτήσεις του προσπαθεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη και να την οδηγήσει σε ψευδή συμπεράσματα σχετικά με δαπάνη που αφορούσε σε διοργάνωση εκδήλωσης με Πολιτιστικό Σύλλογο χωριού της Ρόδου, εκδήλωση αντίστοιχη με εκατοντάδες πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από συλλογικά όργανα των νησιών μας και έχουν τύχει της στήριξης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Αυτή την φορά, τόσο ο διεγραμμένος και πολυταξιδεμένος (άλλοτε με διπλοπληρωμένα και άλλοτε με πλαστά αποδεικτικά ταξιδίου) χωρικός όσο και ο Αντιδήμαρχος Δ. Τσίκκης επιχειρούν να οδηγήσουν την κοινή γνώμη στο ΨΕΥΔΕΣ συμπέρασμα οτι διατέθηκε από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου το ποσό των 4.797,00 ευρώ για την αγορά προϊόντων (φασολιών) σε γιορτή που διοργανώθηκε από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο, την Εκκλησιαστική Επιτροπή και τον Σύλλογο Νεολαίας στο χωριό Καταβιά της Ρόδου. Μάλιστα, ο Αντιδήμαρχος Δ. Τσίκκης έσπευσε να περιλάβει στην ανάρτηση του μόνος του την αναφορά οτι η σχετική δαπάνη, με την οποία ο ίδιος επιχειρεί να συκοφαντήσει, είναι νόμιμη, πιστεύοντας οτι με αυτό τον τρόπο θα αποφύγει τις νομικές κυρώσεις.

Η αλήθεια είναι οτι η σχετική δαπάνη αφορά υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά η αλήθεια λίγο ενδιαφέρει αυτούς που επέλεξαν την λάσπη ως πολιτικό εργαλείο.

Μόνο για αυτό είναι ικανοί.

Μόνο αυτό κάνουν, γιατί μόνο αυτό ξέρουν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *