Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΦΗΡΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

 

RIZOS_APOSTOLOS«3ο Φεστιβάλ Στρογγύλη – Ημέρα 1η»

 

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 στις 21:00 στο χώρο στάθμευσης των ταξί στα Φηρά για να παρακολουθήσετε τη συναυλία με τον Απόστολο Ρίζο, η οποία θα δώσει και την… εκκίνηση του 3ου Φεστιβάλ Στρογγύλη.

 

 

Ο υπέροχος τραγουδοποιός και ερμηνευτής έχει στήσει μία νέα μουσική πρόταση με τη χαρακτηριστική του επιμέλεια στην επιλογή των τραγουδιών, αλλά και τη δυνατότητα που έχει να εξαφανίζει τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών. Αγαπημένα κομμάτια από την δισκογραφία του Απόστολου Ρίζου συναντούν μ’ ένα ανατρεπτικό τρόπο τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Τσιτσάνη, τον Περίδη, τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζερβουδάκη, τον Αλκαίο, τη Νικολακοπούλου και πολλούς ακόμα σε μία εξαιρετική παράσταση.

Η είσοδος απόψε είναι ελεύθερη, ενώ τις υπόλοιπες μέρες που οι εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Στρογγύλη θα διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο η τιμή εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€ ανά ημέρα, 25€ για όλες τις ημέρες ή 10€ για όλο το φεστιβάλ με την επίδειξη κάρτας πολυτέκνων ή απορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *