Ο Αντώνης Καραμολέγκος με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

 

 

 

 

“Ο Αντώνης, είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στο Εμπορείο. Γονείς του, η Νικολέτα και ο Κυπριανός Καραμολέγκος, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Καθηγητής αγγλικών στο επάγγελμα και για αυτό η εκπαίδευση είναι ένα από τα ζητήματα που τον απασχολούν.

“Επέλεξα να συμπορευτώ με τον Μανόλη Ορφανό, γιατί είναι ανάγκη στο τιμόνι του Δήμου να βρίσκεται ένας άνθρωπος με ηγετικά χαρακτηριστικά, ο οποίος θα είναι πλαισιωμένος από μία εργατική, φιλόδοξη και αποτελεσματική  ομάδα ανθρώπων! Το χάσμα μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα πρέπει να γεφυρωθεί, για να μην υπάρχει αναρχία στην καθημερινότητα! Και αυτό το ξέρει καλά και μπορεί να το διαχειριστεί μόνο ο Μανόλης!”

 

Ο Αντώνης, οραματίζεται μία Σαντορίνη που θα παντρεύει το σύγχρονο με το παραδοσιακό, προσφέροντας στους κατοίκους υπηρεσίες αντάξιες και ισότιμες ενός μεγάλου αστικού κέντρου. Δίνει βάση στην εκπαίδευση των παιδιών και θέλει να μη στερηθούν οι επόμενες γενιές όσα στερήθηκε η γενιά του, εξαιτίας της μικροπολιτικής αντίληψης του παρελθόντος.

Αντώνη, η αναρχία από τις 8 Οκτώβρη θα  τελειώσει! Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά, και στα μάτια ζητώντας εξηγήσεις, απο όσους έδωσαν υποσχέσεις και δεν τις κράτησαν. Το χρωστάμε άλλωστε στο μέλλον του τόπου μας και στις ζωές των παιδιών μας! Καλωσήρθες!”.

 

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *