Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Γ.ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

 

 

 

Μόνο μια σημείωση. Αφού τα έργα. “ξεκίνησαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τον οδικό χάρτη που έχει συνταχθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων”, η Σαντορίνη ευγνωμονούσα, αναφωνεί πάλι καλά και ευχαριστούμε και μπράβο. Αν βέβαια ο κ. Λεονταρίτης, θυμόταν τι έλεγε πέρυσι τέτοια εποχή και το φθινόπωρο που είχαν επιστρωθεί τμήματα του δικτύου θα ήταν καλύτερα. Μπράβο όμως. 

 

 

 

“Ξεκίνησε η τρίτη φάση των εργασιών οδοποιίας για την αποκατάσταση του Επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης.

 

Συγκεκριμένα, οι εργασίες ξεκίνησαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τον οδικό χάρτη που έχει συνταχθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων.

 

Τα έργα αφορούν το Επαρχιακό οδικό δίκτυο από τη Διασταύρωση της Μεσαριάς προς Καμάρι και στο Εμπορειό.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται απομάκρυνση της παλιάς ασφάλτου και θα ακολουθήσει η τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα κλειστού τύπου και προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός δεκαπέντε (15) ημερών.

 

Εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές, η Περιφερειακή Αρχή έχει προβλέψει την εκτέλεση εργασιών οδοποιίας και σε άλλα σημεία του Επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού.

 

Σε δήλωσή του ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων    κ. Γ. Λεονταρίτης ανέφερε:

«Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα τα έργα για τη βελτίωση του Επαρχιακού οδικού δικτύου, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε για την υλοποίησή τους.

Έχουμε δεσμευτεί ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση του πολύ κακού Επαρχιακού οδικού δικτύου που παραλάβαμε και παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας με τις συνεχείς παρεμβάσεις μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *