ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ!- ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΟ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΜΗΤΣΑΡΕΣ-ΓΚΡΟΥΕΖΕΣ-ΜΟΥΡΟΥΤΗΔΕΣ-ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΗΜΕΡΟΥΣ ΠΡΩΤΑ!

 

 

 

 

ΠΟΛΑΚΗΣ_ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ2Όταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, είχε επιθεωρήσει το Νοσοκομείο της Σαντορίνης, έμεινε εντυπωσιασμένος από τον σύγχρονο εξοπλισμό.

“Θα ήθελα να χειρουργήσω εδώ”, είπε (υπάρχει και βίντεο ).

Τότε κάποιος του είπε “Δεσμεύεστε κύριε Υπουργέ, ότι θα το κάνετε;”.

“Δεσμεύομαι” απάντησε ο Πολάκης.

Και σήμερα, χειρούργησε, ασθενή 24 ετών. Αιμορροϊδεκτομή, σύμφωνα με την ανάρτησή του στο Facebook.

 

 

tzimerosiptikosΝτροπή του!. Ρώτησε τους τοπικούς Γκρούεζες (που τώρα κλαψουρίζουν με “ναι μεν, αλλάαα” και “δεν το εννοούσα, έτσι”);. Ζήτησε την άδεια του νταλικιέρη Άδωνι;. Μίλησε με τους “νουνεχείς” αγωνιστάδες που έχουν γεμίσει την κάρτα Bonus miles τους, με αγώνες;.Εκείνους που περίμεναν να “σιτέψει” πρώτα το κτίριο, για να λειτουργήσει;.

Δέχτηκε την περισπούδαστη λογιοτατοσύνη του Τζήμερου, που διόρθωσε την ιατρική ορολογία δεκαετιών, απορρίπτοντας τον όρο “σηπτικά” χειρουργεία;.Τους Μουρούτηδες της Μονταζιέρας και της Ομάδας Αλήθειας;. Τον Θέμο της Ελβετίας;. ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ

Και τέλος: πως ένα μέλος μιας κυβέρνησης που αύξησε τον ΦΠΑ στα νησιά, τόλμησε και έκανε κάτι τέτοιο;.

Φυσικά, απ’ ότι είδα στο Διαδίκτυο, η επέμβαση δεν ήταν από τις “κρίσιμες”. Όπως και η χτεσινή γέννηση βρέφους. Είναι όμως οι πρώτες που γίνονται στο ΔΗΜΟΣΙΟ Νοσοκομείο της Σαντορίνης, με πλήρη επιστημονική ομάδα αντιμετώπισης και της παραμικρής επιπλοκής.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ

“Το σημερινό χειρουργείο με γενική αναισθησία στο νοσοκομείο Σαντορίνης που κάναμε μαζί με τους συναδέλφους που υπηρετούν εκεί (Αιμορροϊδεκτομή κατά LONGO σε ασθενή 24 ετών )
ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ:
1)σε όλους τους προηγούμενους υπουργούς Υγείας που από το 2010 δεν άφηναν να ανοίξει το έτοιμο νοσοκομείο (Λοβέρδο, Γεωργιάδη,Βορίδη)
και 2)σε όλα τα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ της διαπλοκής που μετά τα εγκαίνια του Νοσοκομείου από τον Αλεξη Τσιπρα έγραψαν και είπαν τόσες ψευτιές και βρομιές για τη λειτουργία του προσπαθώντας να το υπονομεύσουν ευνοώντας και τοπικά ιδιωτικά συμφέροντα .
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΝ ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ
ΥΓ η φωτογραφία από το χειρουργείο μετά την επέμβαση με όλους τους συναδέλφους που συνέβαλλαν”.

ΠΟΛΑΚΗΣ_ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *