ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ

e-ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

 

 

 

  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ_ΣΥΡΙΖΑ_ΠΑΣΟΚΠριν λίγες μέρες η σελίδα δημοσίευσε (εδώ) ανακοίνωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ για το Νοσοκομείου Θήρας.

Η Οργάνωση μελών Θήρας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

 

“Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Θήρας σε απάντηση της Δημοτικής Τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ .

Η υγεία δεν είναι χώρος μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων.

Αν κάποιοι ενοχλήθηκαν που τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα , ας αναρωτηθούν με ποιες και ποιων κυβερνήσεων πολιτικές έφθασε σ αυτό το σημείο ο χώρος της υγείας.

Ποιοι είχαν ήδη ετοιμάσει για πώληση το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας;.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε την πολιτική βούληση να ανοίξει το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας ,μετά από πέντε χρόνια και να το λειτουργήσει, με δημόσιο χαρακτήρα.

Καθημερινά αποδεικνύεται η αναγκαιότητα του με την λειτουργία όλο και περισσότερων δομών.

Ας αφήσουμε το Θηραϊκό λαό και τους επισκέπτες να κρίνουν”.

 

 

Και το ΠΑΣΟΚ Θήρας, ανταπάντησε:

 

“Απάντηση στο Δελτίο Τύπου της ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΡΑΣ

08/08/2016

“Η Δημοτική Οργάνωση Σαντορίνης του ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει ότι χαιρετίζει το άνοιγμα του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας. Δεν αντιλαμβανόμαστε από πού προέκυψε το συμπέρασμα από το ΣΥΡΙΖΑ Θήρας ότι έχουμε ενοχληθεί,αφού στην ανακοίνωσή μας αναφέραμε ότι μας χαροποιεί και ότι χαιρετίζουμε το άνοιγμα. Επίσης ,αναφέραμε ότι είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια για να στελεχωθεί πλήρως και να λειτουργήσει ως Νοσοκομείο και όχι ως Ενισχυμένο Κέντρο Υγείας . Επιπλέον, τονίζουμε ότι η Υγεία δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση και το επαναλαμβάνουμε συνεχώς.

Το Νοσοκομείο Θήρας είναι αυτό που μας ενώνει όλους και εμείς πρώτοι ως Δημοτική οργάνωση τείνουμε χείρα ενότητας, συνεργασίας και αγώνα, ώστε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού να απολαμβάνουν παροχές υγείας σύγχρονες και αποτελεσματικές και τους καλούμε να βγάλουν τα κομματικά γυαλιά και από κοινού να παλέψουμε, για να στελεχωθεί και να λειτουργήσει πλήρως .

Τέλος, να θυμίσουμε στο Σύριζα την ανέλκυση του Sea Diamond,την διαχείριση των απορριμμάτων ,τα κτιριακά προβλήματα των σχολικών μονάδων κ.ο.κ.

Και αφού, όπως λέτε, έχετε την πολιτική βούληση, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για να την ασκήσετε…”.

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Αννα λέει:

    Σας παρακαλω καντε κατι με τη στεγη.ειμαι υπαλληλος νοσοκομειου και δεν μπορω να βρω σπιτι.ειναι ιλα των 600€.αν ειναι δυνατον! Θα αναγκαστουμε να παραιτηθουμε.ας κανουν κατι οι τοπικοι παραγοντες!

  2. Ο/Η Νουλα λέει:

    Άννα δε νομίζω να θέλουν το νοσοκομείο να παραμείνει ανοιχτό.. Δύο μήνες ψάχναμε σπίτι… Τίποτα.. Δε δεχοντουσαν και παιδιά μερικά ξενοδοχεία..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *