“ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ”

ΒΙΝΤΕΟ: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ. ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΝΤΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ.

 

 

 

  Μικρό, αλλά πικρό και εκ βαθέων το σχόλιο. Ούτε για το εκατομμύριο, που ήταν “εγγυημένο”, ούτε για τα “ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα”. Ο Δήμος απών. Κρυμμένος και μουτρωμένος. Και αφήστε τον κάθε Πολάκη. Δικαίωμά του καθενός να τον κρίνει. Αλλά… Ποιος, από το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας, νιώθει καλά, που ενθυλακώνονται λεφτά, τα οποία προορίζονταν για την Υγεία και παρκάρονται σε τράπεζες;. Ποιος θέλει το Νοσοκομείο να προστρέχει σε δωρητές, ευγνωμονούντες ασθενείς ή συγγενείς (παράδειγμα πρόσφατο) ή στη θέληση του προσωπικού;.

Η Μύκονος, τι κάνει, χωρίς νοσοκομείο;. Δίνει. Η Σαντορίνη;. Σφυρίζει κλέφτικα. Το πείσμα των καιρών, είναι όμως αδυσώπητο. Κι αν έφυγε η αποτελεσματικότατη Μαρία Μαυρικάκη, σήμερα τα μουτρωμένα παιδιά (όποιας πλευράς), οι επίδοξοι Ηρόστρατοι (που αρνήθηκαν το ρόλο του Περικλή, όντας μουτρωμένοι) και οι επιτήδειοι ουδέτεροι, ας περιμένουν τις νταλίκες. Γιατί τότε, -τάχα μου- ομονοούσαν. Εκ του ασφαλούς!. Δια της εις άτοπον απαγωγής. Δηλαδή: δεν θα ανοίξει, οπότε ας πουλήσουμε και λίγο πατριωτισμό.

Αλλά, η Ιστορία παραμένει αμείλικτη και η παρούσα Δημοτική Αρχή, για το Νοσοκομείο θα απολογείται, αντί να επαίρεται. Με όποια σύνθεση, όποια μπαλώματα και όποια τσαλίμια κι αν κάνει.