“Νομίκεια” με δράση για δότες μυελού οστών

 

 

“Συνεπής στο αθλητικό τουρνουά που διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά καλώντας τον κόσμο του νησιού στο γήπεδο, ο Α.Ο. Θήρας για μία ακόμη φορά, υποστηρίζει τον εθελοντισμό και τις πράξεις προσφοράς και αγάπης στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, ενισχύοντας τις προσπάθειες του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας” για την προσφορά μυελού των οστών.

Ο Α.Ο. Θήρας σας καλεί  Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης, να παρακολουθήσετε με ελεύθερη είσοδο το τουρνουά βόλεϊ μεταξύ κορυφαίων ομάδων της Α1, αλλά και να συμμετάσχετε στην προσπάθεια του Οράματος Ελπίδας, γινόμενος εθελοντής δότης δείγματος μυελού των οστών, μέσα από μια απλούστατη και ανώδυνη διαδικασία που διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα.

Η ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ  ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

Ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΕΙΩΝ 2023 ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΑΡΧΕΓΟΝΩΝ ΑΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ .

Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/10 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12/10/23 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΠΠΟΣ, 17.30-20.30 ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗ

Περισσότερες πληροφορίες για το Όραμα Ελπίδας μπορείτε να δείτε εδω :  https://oramaelpidas.gr/el/home/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *