NOMIKEIA 2021: ΑΟ ΘΗΡΑΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ-ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

 

  “Η αυλαία του επιτυχημένου 8ου τουρνουά του Α.Ο. Θήρας «Νομίκεια» έπεσε μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. με την καθιερωμένη τελετή απονομών των μεταλλίων και των ατομικών διακρίσεων των κορυφαίων αθλητριών της διοργάνωσης ανά θέση.
 
Η στιγμή που όλοι περίμεναν στο φετινό τουρνουά είχε φτάσει για την ομάδα του Α.Ο. Θήρας, που μετά το 2017, πανηγύρισε τον 2ο τίτλο στην ιστορία του κορυφαίου θεσμού αγώνων προετοιμασίας του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, που από φέτος είχε διεθνή χαρακτήρα.
 
 
  Ο  χωρικός Αντιπεριφερειάρχης  Κυκλάδων & Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Γιώργος Λεονταρίτης, παρέδωσε τα μετάλλια στην αρχηγό , Μαριαλένα Αρτακιανού, που αφού τα μοίρασε στο πλαίσιο των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις συναθλήτριες της, παρέλαβε την κούπα της πρωταθλήτριας του τουρνουά, από τα χέρια του κ. Λεονταρίτη και του βασικού χορηγού του Α.Ο. Θήρας, κ. Σπύρου Πατηνιώτη, για να ακολουθήσει η άρση του τροπαίου από την ομάδα.
Αναλυτικά τα μετάλλια και οι απονομές
 
2η Θέση: Τα μετάλλια στην ουγγρική Βάσας παρέδωσε στην αρχηγό Κιραλι Τάλας ο κ. Σπύρος Πατηνιώτης.
3η Θέση: Τα μετάλλια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, παρέδωσε στην αρχηγό Λίτσα Μερτέκη ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Λούλας & Ευάγγελου Νομικού», Γουλιέλμος Μπάικας.
4η θέση: : Τα μετάλλια στην κυπριακή ομάδα του Property Gallery Aπόλλωνα Λεμεσού, παρέδωσε στην αρχηγό Άντρι Ιορδάνου, ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Βασίλης Αλαφούζος.
MVP: Το βραβείο στην πολυτιμότερη αθλήτρια του τουρνουά, την Καναδή ακραία του Α.Ο. Θήρας, Άντρεα Μίτροβιτς παρέδωσε ο Έπαρχος Θήρας, Χαράλαμπος Δαρζέντας.
Καλύτερη Ακραία/Best Outside Hitter: : Το βραβείο στην κορυφαία ακραία του τουρνουά, την Καναδή άσο του Α.Ο. Θήρας, Άντρεα Μίτροβιτς παρέδωσε ο εκ των βασικών χορηγών του Α.Ο. Θήρας και ιδιοκτήτης του εστιατορίου “Character”, Γιώργος Νομικός.
Καλύτερη Πασαδόρος/Best Setter: Το βραβείο στην κορυφαία πασαδόρο του τουρνουά, την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου του Α.Ο. Θήρας παρέδωσε ο κ. Μανώλης Ορφανός, πρόεδρος του ΔΕΥΑ Θήρας.
Καλύτερη Διαγώνιος/Best Opposite: Το βραβείο στην κορυφαία διαγώνιο του τουρνουά, την Αμερικανίδα διεθνή του Α.Ο. Θήρας, Αλεξάντρα Χόλστον, , παρέδωσε ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας κ. Γιώργος Δαρζέντας.
Καλύτερη Κεντρική/Best Middle Blocker: Το βραβείο στην κορυφαία μπλοκέρ του τουρνουά, την Αζέρα κεντρική της ουγγρικής Βάσας, Αϊσάν Αμπντουλαζίμοβα παρέδωσε ο εκ των βασικών χορηγών του Α.Ο Θήρας και ιδιοκτήτης του Hondos Center Σαντορίνης, κ. Διονύσης Ζαχαρόπουλος.
Καλύτερο Libero/Best Libero: Το βραβείο στην κορυφαία λίμπερο του τουρνουά, την αρχηγό Μαριαλένα Αρτακιανού, παρέδωσε ο πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας, Γιώργος Σκοπελίτης.
Τέλος δόθηκε τιμητική πλακέτα στην αποκάλυψη του τουρνουά, την 16χρονη πασαδόρο του Π.Α.Ο.Κ., Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη, από τον αντιπρόεδρο του Α.Ο. Θήρας, κ. Ανδρέα Πατηνιώτη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *