ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ”ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ”ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”
“28 Φολεγάνδριοι, ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή πορεία, ολοκληρώσαμε την ηλεκτρονική υποβολή του συνδυασμού «Φολέγανδρος για όλους».
Μια ετερόκλητη πολιτική συνεργασία που παραμέρισε τις ατομικές πολιτικές πεποιθήσεις ενώθηκε δυναμικά με σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την προοπτική για το μέλλον της μικρής μας αλλά ταχύτατα αναπτυσσόμενης κοινότητας.
  Οι διαβουλεύσεις και οι ζυμώσεις αρκετών μηνών οδήγησαν σε μια εκλεκτή ομάδα. Άξιοι συμπολίτες μας που είναι στην πρώτη γραμμή της παραγωγικής δύναμης του νησιού, ζουν και εργάζονται με κοινούς στόχους και δεσμεύσεις για τον τόπο.
Ο συνδυασμός «Φολέγανδρος για όλους» είναι το ίδιο το νησί, είναι οι άνθρωποι, το πάθος για τη ζωή στην άγονη γραμμή με γόνιμες όμως ιδέες για μια υγιή ανάπτυξη που προστατεύει τους κατοίκους, το περιβάλλον και την πολιτισμική μας κληρονομιά.
  Η πολιτική στον τόπο μας χρειάζεται ευγένεια, γνώσεις, ηθική, επιμονή, εργατικότητα και πάνω από όλα σεβασμό στον συμπολίτη.
Ως επικεφαλής δεσμεύομαι να διασφαλίσω και να κρατήσω σταθερή την πορεία για όσο καιρό χρειαστεί για τον εξορθολογισμό και την επανίδρυση του Δήμου μας.
Οι συνεργάτες μου, οι υποψήφιοι σύμβουλοι είμαστε όλοι και όλες ενωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με οδηγό την αγάπη και τις αξίες του νησιού μας.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
”ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *