ΝΕΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΗΡΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ & ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

 

 

 

 

  “Ενισχύονται η ευταξία και η ασφάλεια στη Σαντορίνη .

Συνάντηση γνωριμίας και ταυτόχρονα σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με τον νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήρας κ. Σταυρόπουλο Λάμπρο παρουσία του Αντιδημάρχου Γρήγορη Μαντούση
  Η ανάληψη καθηκόντων από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή γίνεται σε μία χρονική στιγμή κατά την οποία οι ανάγκες για σωστή αστυνόμευση είναι ιδιαίτερα αυξημένες εξαιτίας της αύξησης της τουριστικής κίνησης, η οποία θα κορυφωθεί τους επόμενους μήνες.
Η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Θήρας ενισχύεται διαρκώς με προσωπικό το οποίο καλύπτει όλες τις αρμοδιότητες της Αστυνομίας (ασφάλεια, τροχαία, έλεγχος λειτουργίας επιχειρήσεων, λειτουργία αεροδρομίου κ.λπ).
  Από την πλευρά μας διαβεβαιώσαμε τον επικεφαλής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήρας ότι θα παρέχουμε κάθε αναγκαία συνδρομή για την διευκόλυνση του έργου της υπηρεσίας και τονίσαμε την ανάγκη της στενής και ουσιαστικής συνεργασίας που πρέπει να υπάρξει μεταξύ μας.
Η Σαντορίνη ως ένας εκ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών οφείλει να διασφαλίζει συνθήκες ασφαλούς και ειρηνικής διαμονής και διαβίωσης τόσο στους επισκέπτες όσο και στους κατοίκους του νησιού μας.
Εκφράζουμε τη βεβαιότητα, ότι αυτό που αποτελεί η κοινωνική απαίτηση, δηλαδή η ενίσχυση της ευταξίας και της ασφάλειας στη Σαντορίνη θα γίνει πράξη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *