ΝΕΟ (ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΥΛΟΙ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ- ΦΙΣΤΙΚΕΣ 2

 

 

 

«Υπό σύσταση εταιρεία με την επωνυμία GROVE SA» με δ.τ. «GROVE SA», έλαβε έγκριση για υπαγωγή στις διατάξεις του νόμου 4399/2016, όπως ισχύει, και ειδικότερα στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 αυτού (A΄ κύκλος), του επενδυτικού της σχεδίου, το οποίο προβλέπει την δημιουργία ξενοδοχείου πέντε αστέρων στην περιοχή «Μύλοι Κοντοχωρίου» ΦΙΣΤΙΚΙΕΣ 2, του Δήμου Θήρας, της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας.

Το επενδυτικό πλάνο της επιχείρησης προβλέπει την δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας πέντε αστέρων δυναμικότητας 80 δωματίων και 215 κλινών ενώ σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, το συνολικό επιλέξιμο κόστος της επένδυσης βρίσκεται στα 10.357.262,25 ευρώ με το συνολικό ενισχυόμενο κόστος να είναι επίσης στα 10.357.362,25 ευρώ.

Επίσης σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης θα χορηγηθεί ενίσχυση ύψους 2.903.561,43 ευρώ ενώ από την υλοποίηση της επένδυσης του νέου ξενοδοχείου, οι νέες θέσεις εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν ανέρχονται σε 42,00 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας”.

 

ΠΗΓΗ: https://ypodomes.com/pros-ylopoiisi-nea-ependysi-gia-pentastero-xenodocheio-stin-santorini/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *