Νέο Δ.Σ της ΔΕΥΑ με “νέφωση” στη διαδικασία

 

 

“Με μια «νέφωση» στην αρχή της διαδικασίας επιλέχθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας, η νέα Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας. Αιτία υπήρξε, η πρόταση-απόφαση της Προέδρου, να μην συμμετάσχει στη διαδικασία ο Κωνσταντίνος Ρούσσος, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Τώρα».

Ο λόγος, είναι η ιδιότητα του υπαλλήλου της ΔΕΥΑΘ που διαθέτει, καθώς δεν έχει επισημοποιηθεί η απαιτητή από το νόμο, απόσπαση του σε άλλη υπηρεσία.

Ο επικεφαλής της παράταξης Μανόλης Ορφανός, επέμεινε πως όλα έχουν γίνει σύννομα και η διαδικασία έχει δρομολογηθεί, επιδεικνύοντας και τα σχετικά αποδεικτικά. Ανέφερε μάλιστα, παραδείγματα άλλων Δημοτικών Συμβούλων υπαλλήλων ΔΕΥΑ, εκ των οποίων ένας μάλιστα επιλέχθηκε και ως Αντιπρόεδρος της.

Στις ψηφοφορίες που ακολούθησαν μετά τον έντονο διάλογο, επαναλήφθηκε το σκηνικό της εκλογής Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου, με τον Αντώνη Σιγάλα, να προτείνει έναν από την παράταξή του και την Μαρία Αργυρού της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Η πρότασή του ψηφίστηκε και μαζί με την πρόταση του Δημάρχου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης, απαρτίζεται:

 

  1. Καφιέρης Μηνάς, Πρόεδρος
  2. Ζώρζος Ευάγγελος
  3. Μπάικα Μαριέττα
  4. Αργυρός Νικόλαος
  5. Κανελάκης Κωνσταντίνος
  6. Πολυχρονάκης Παναγιώτης (εκ των πολιτών)
  7. Φουστέρης Αθανάσιος (εκ των πολιτών)
  8. Καβαλλάρη Ιωαάννα (εκπρόσωπος παραγωγικού φορέα-ΕΣΘΠ)
  9. Εκρόσωπος Εργαζομένων ΔΕΥΑΘ
  10. Δαρζέντας Γεώργιος («Σαντορινιό Όραμα»)
  11. Αργυρού Μαρία («Λαϊκή Συσπείρωση»).

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *