Νέες υποψηφιότητες στη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Ανακοινώσεις της παράταξης

    “Αρβανίτης Κωνσταντίνος του Στυλιανού

Εργαζόμενος στον Τουρισμό

 

Καλωσορίζουμε τον Αρβανίτη Κωνσταντίνο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Κωνσταντίνος κατάγεται από το Μεγαλοχώρι και είναι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής με ειδικότητα στην προπονητική τένις και την γυμναστική.  Εργάζεται σε τουριστικό γραφείο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Αρβανίτη Κωνσταντίνο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του

Σιγάλας Επιφάνειος (Ασφαλιστής) του Αντωνίου

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Καλωσορίζουμε τον Επιφάνειο Σιγάλα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Επιφάνειος, είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, εκ νέου υποψήφιος. Κατοικεί στο Ακρωτήρι και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Εργάζεται ως ασφαλιστικός πράκτορας.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Επιφάνειο Σιγάλα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

Τσώτα Παρασκευή (Βιβή) του Ανδρέα

Επιχειρηματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε την Παρασκευή Τσώτα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Βιβή, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τουριστικό τομέα, έχοντας περάσει από σημαντικές διευθυντικές θέσεις σε ξενοδοχεία, πριν δημιουργήσει την δική της επιχείρηση. Είναι απόφοιτη του University of Wales, λαμβάνοντας το πτυχίο της στο International Hospitality and Tourism management.

Με καταγωγή από το Βόθωνα, είναι κόρη του συνταξιούχου λιμενικού Ανδρέα Τσώτα και της Αικατερίνης Τσώτα συνταξιούχου νοσηλεύτριας. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Παρασκευή Τσώτα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *