Νέες υποψηφιότητες με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Ανακοινώσεις της δημοτικής παράταξης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Φώτης Μηνάς του Δημητρίου (Αράπης)

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Καλωσορίζουμε το Μηνά Φώτη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Μηνάς, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στη Σαντορίνη. Έχει μεγαλώσει στο Κορυδαλλό  αλλά έλκει την καταγωγή του από το Μεγαλοχώρι από τη μητέρα του Μαρία Δρόσου (του Μηνά του Αράπη). Είναι δραστήριος και κοινωνικός, βοηθά πάντα τους συγχωριανούς του σε ότι χρειάζονται.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Μηνά Φώτη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

 

 

 

  “Θεώνη Δανασή του Πέτρου

Δημόσιος Υπάλληλος

Καλωσορίζουμε τη Θεώνη Δανασή, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Θεώνη είναι δημόσιος υπάλληλος, έλκει την καταγωγή της από τον Καρτεράδο και διαμένει μόνιμα εκεί. Είναι έγγαμη  μητέρα επτά παιδιών  και έχει δώδεκα εγγόνια. Είναι μια δραστήρια και αγαπητή κυρία στο χωριό της.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Θεώνη Δανασή, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του”.

 

 

 

 

 

“Φουστέρης Ελευθέριος (Μπρούνος) του Αντώνιου

Επαγγελματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε τον Ελευθέριο Φουστέρη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Λευτέρης, είναι γέννημα θρέμμα Μεσαρίτης. Ζει με τη σύζυγο του Μαριάννα Αρβανίτη και το παιδί τους στο Μεγαλοχώρι.  Είναι απόφοιτος του Επαγγελματικού Λυκείου Θήρας με  ειδικότητα Ηλεκτρολόγος, επάγγελμα που ακολούθησε για καιρό, ενώ εδώ και χρόνια ασχολείται με τον κλάδο του τουρισμού, ως επαγγελματίας οδηγός.

Είναι ένας άνθρωπος της προσφοράς και της εκκλησίας και αγαπά ιδιαίτερα τα ζώα.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Ελευθέριο Φουστέρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του”.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *