ΜΙΑΜΙΣΙ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΕ ΤΟ ΝΗΣΙ- Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙ

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

 

 

Φωτό: Μάριος Ζάννος, από Facebook

Σε μιάμιση κουταλιά νερού, πνίγηκε ολόκληρο νησί. Άκουσα πάλι τα γνωστά περί ετοιμότητας, άμεσης επέμβασης και τα συναφή. Γέλασα μέχρις δακρύων. Δείτε μόνο αυτήν την εικόνα. Έχω και το λινκ. Για να καταλάβετε την ετοιμότητα και την άμεση επέμβαση της Δημοτικής Αρχής. Επιπέδου καρώ κουβερτούλα, βελούδινη παντούφλα και αγαπησιάρικου σήριαλ.

Προσέξτε την ημερομηνία του ρεπορτάζ παρακαλώ. Και το σημερινό βίντεο. Υποτίθεται πως το σήμα είχε μπει εκεί για να προειδοποιεί και να προστατεύει τους οδηγούς. Κουράστηκε κι ένα χρόνο ξαπλουριάζει στα αμπέλια. Αλλά ο Δήμαρχος επαγρυπνεί.

Αυτοί οι άνθρωποι επαγρυπνούν και δρούν (εξαιρώ τον Κώστα Δαρζέντα). Εκτός από τις καταστροφές-αποτέλεσμα της υποδειγματικής αδράνειας 8 ετών-, από τη δεξαμενή υπερχείλισης της ΔΕΗ διέρρευσαν και 5-10 κυβικά καυσίμου (δείτε πως ιριδίζουν τα νερά).

Και βγαίνουν στα ΜΜΕ μιλώντας για επαγρύπνηση. Καρώ κουβερτούλα, βελούδινη παντούφλα και αγαπησιάρικα σήριαλ. Ετοιμαστείτε!.

 

Και θέλετε να μην τρέμω για την επόμενη σοβαρή νεροποντή;. 

ΥΓ. Ψιτ…. ξέχασα 11 Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλοι οι Αντιδήμαρχοι, είναι σε αργία, με απόφαση του Τμήματος Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, για παράτυπες ή παράνομες πράξεις. Οπότε αυτοί, δεν επαγρυπνούσαν. Αλλά πάλι ….κάποιος Πρόεδρας τελούσε εν παραιτήσει και στο μεταξύ υπέγραφε εντάλματα. Χιλιάδων ευρώ, “αν έχετε ξακουστά!”.  Τα ευρά, απλώνονται όπως ο τραχανάς. Μόνο μην πιάσει βρόχα. Που κάτι κακοί μου λένε πως έρχεται. Εγώ έν οίδα, ότι ουδέν οίδα. Δεν ξέρω τίποτα.

 

 

Τλώωω τώλα. Ντεν γκράφει άλλο.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *