ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΛΙΘΟ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟ

 

 

 

 

Μια προβλήτα…Μια απλή προβλήτα στο Μονόλιθο μόνο για την ακτοπλοΐα που θα ξαναδώσει στο νησί μας την χαμένη του αξιοπρέπεια. Ήρθε πλέον η ώρα του διαχωρισμού των λιμανιών που θα δώσει ανάσα,ευπρέπεια,οικονομία και ασφάλεια στο νησί μας.Ο Αθηνιός να αναμορφωθεί εκ βάθρων και να αποτελέσει εφαλτήριο για ανάπτυξη της φθίνουσας κρουαζιέρας αλλά και ως μαρίνα πολυτελείας.


Ο Μονόλιθος λιμάνι μόνο για ακτοπλοΐα όπου χάρη στη θέση του θα διεκπεραιώνονται ταχύτατα τα δρομολόγια προς Οία,αεροδρόμιο Καμάρι. Αξιοπρεπής εικόνα και ανθρώπινες συνθήκες για τους λιμενικούς,οδηγούς λεωφορείων,ξεναγούς,λεμβούχους τουρίστες αλλά κυρίως για εμάς που ζούμε και συνεισφέρουμε σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Χθες,εγκαινιάστηκε το νέο λιμάνι της σεισμόπληκτης Κω…Μέσα σε 3 μόνο εβδομάδες …Ας αποτελέσει αυτό παράδειγμα για να καταλάβουμε όλοι μας οτι δεν αξίζουμε την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε εμείς και οι χρηματοδότες και διαφημιστές μας (τουρίστες) στον Αθηνιό.
Δεν υπάρχουν συμφέροντα που αντιτίθενται,υπάρχει μόνο η δική μας μοιρολατρία και ωχαδερφισμός που διαιωνίζει μια άκρως προσβλητική για τις ζωές μας καθημερινότητα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *