ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ- ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΑΣ

 

 

 

“Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Οίας
sgkdnoias@gmail.com
facebook: Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων
Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Οίας

Προς:
• Δήμο Θήρας
• Διεύθυνση Προστασίας και Αναστήλωσης Νεωτέρων και Σύγχρονων Μνημείων
• Τμήμα Προστασίας Νεωτέρων Μνημείων & Κινητών Πολιτιστικών Αγαθών
• Συνήγορο Του Πολίτη

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας

Ως πολίτες και κάτοικοι του νησιού της Σαντορίνης απαιτούμε την άμεση και δίχως καθυστέρηση ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποιούνται για την αντικατάσταση των οργάνων στον χώρο της παιδικής χαράς στην Οία, στα πλαίσια σχετικού διαγωνισμού προμήθειας που έχει διενεργήσει ο Δήμος Θήρας, ώστε να μπορεί η παιδική χαρά να πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας.

Εκφράζουμε την αγανάκτηση και την έντονη αντίθεσή μας στις μεθοδεύσεις και προσφυγές που γίνονται εδώ και πάνω από δύο έτη από συγκεκριμένο κάτοικο Ηλιουπόλεως Αττικής, ο οποίος διαμένει για λίγες μόνο ημέρες ετησίως στην Οία, και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει την αντικατάσταση των οργάνων της παιδικής χαράς, η οποία υπάρχει στο χωριό μας εδώ και πάρα πολλά έτη.

Τα παιδιά του νησιού μας και των πολυάριθμων επισκεπτών έχουν αναφαίρετο δικαίωμα στην ψυχαγωγίακαι το παιχνίδι σε ασφαλείς χώρους, και εμείς ως γονείς και κάτοικοι του νησιού έχουμε υποχρέωση να τους παρέχουμε.

Προσδοκούμε την θετική ανταπόκριση και την αρωγή όλων των φορέων που θα γίνουν γνώστες του παρόντος ψηφίσματος για την άμεση ολοκλήρωση της ανακαίνισης της παιδικής χαράς στην Οία”.

https://secure.avaaz.org/en/community_petitions/_Psifiste_gia_tin_Paidiki_Hara_Oias/?fMuzuib&fbogname=Nikos+P.&utm_source=sharetools&utm_medium=facebook&utm_campaign=petition-691974-Psifiste_gia_tin_Paidiki_Hara_Oias&utm_term=Muzuib%2Ben&fbclid=IwAR1LcURLGonfqSWQ7xuSTL4AFVAMzRkJ7kBCOW4iRDa32epsQt-ts1L4X0o

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *