ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 

 

 

“Στη ζωή μας πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ένα απρόσμενο γεγονός συνέβη κ χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου.

Ένα δικό μας παιδί από τις ακαδημίες του ΑΟ Θήρας χρειάζεται βοήθεια.Σαν μεγάλη οικογένεια που είμαστε είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας να στηρίξουμε την οικογένεια τώρα που το έχει ανάγκη,γιατί η οικογένεια και οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται.

Πρόκειται για τον πατέρα της μικρής μας φίλης.

Ζει και εργάζεται στη Σαντορίνη εδώ και αρκετά χρόνια και πριν από λίγους μήνες ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, και αναγκάζεται πλέον λόγω της θεραπείας που πρέπει να ακολουθήσει να διαμένει με την οικογένειά του στην Πρωτεύουσα.

Επιπλέον, η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται δεν του επιτρέπει να εργαστεί. Η σύζυγός του, επίσης δεν μπορεί να εργαστεί, καθώς πρέπει να φροντίζει τον ίδιο και την δυο ετών κόρη τους. Η οικογένεια χρειάζεται χρήματα αφενός για να αντεπεξέλθει στις καθημερινές της υποχρεώσεις, αφετέρου για να μπορέσει να καλύψει έξοδα για τη νοσηλεία του.

Παρακάτω είναι ο αριθμός λογαριασμού στο όνομα της συζύγου για να βοηθήσουμε την οικογένεια. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Τράπεζα EUROBANK

Όνομα δικαιούχου: Πουρλίδαλη Αθανασία

Αριθμός λογαρισμού: 0026-0407-34-0100226936
IBAN: GR 4402604070000340100226936”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *