ΜΙΑ NEA ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΜΟΔΑ

ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ NEW YORK TIMES

 

 

  Ως μία από τις περισσότερο υποσχόμενες σχεδιάστρια μόδας στο Διεθνές στερέωμα υποδεικνύει η εφημερίδα New York Times την σαντορινιά Ευτυχία Καραμολέγκου,  κόρη του ζωγράφου Μιχάλη Καραμολέγκου. “Είχε πάντα τη ματιά της στραμμένη στο σχεδιασμό” γράφει χαρακτηριστικά η μεγάλη εφημερίδα σε ειδικό αφιέρωμα για τους έξι πιο ελπιδοφόρους καλλιτέχνες του κόσμου στο χώρο της μόδας “  Μεγάλωσε στην Ελλάδα, περιτριγυρισμένη από έργα ζωγραφικής και χειροποίητα έπιπλα από τον παππού της, έναν εκπαιδευμένο αρχιτέκτονα και αυτοδίδακτο καλλιτέχνη και αυτά συνεχίζουν να ορίζουν την μινιμαλιστική αισθητική της” σημειώνει χαρακτηριστικά.

    Η  Ευτυχία γιατί έτσι είναι γνωστή πλέον στο Διεθνές στερέωμα σπούδασε στο Λονδίνο κι αμέσως τράβηξε την προσοχή με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της και την μινιμαλιστική αισθητική της .

  Το 2017 όταν αποφοίτησε από το Central Saint Martins, έγινε αντικείμενο του ενδιαφέροντος από πολλούς ειδικούς και μάλιστα απευθείας από την εργασία της αποφοίτησης της.  Προξένησε το ενδιαφέρον καταστημάτων και στη συνέχεια δημιούργησε τη δική της διακριτή φίρμα και βρίσκεται στο δυναμικό της μεγάλης φίρμας machine A. “ Η Καραμολέγκου εμπνέεται από τα ρούχα γραφείου . Τα Μεταμορφώνει σε Απλά ενδύματα με ουδέτερα χρώματα” αναφέρουν οι New York Times. 

 Όσο για την ίδια, δηλώνει στην εφημερίδα: “Νομίζω ότι δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσαρμογή επειδή είναι ένα είδος μυστικής γλώσσας”.

 Οι   New York Times,  αλλά και άλλες εφημερίδες, Αναφέρουν επαινετικά σχόλια για τη νεαρή Θηραία σχεδιάστρια η οποία διαγράφει ήδη μία σπουδαία πορεία στο χώρο της σύγχρονης μόδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *