ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ  ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ 12- 14 ΕΤΩΝ

ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ

 

 

 

«Μια διαφορετική Δράση από τις συνηθισμένες μας ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες!
Οι δικοί μας «Εθελοντές Junior», όπως έχουμε συνηθίσει να τους αποκαλούμε, παιδιά 12-14 χρ. στη Σαντορίνη, έφεραν εις πέρας μια Δράση που μόνοι τους δημιούργησαν και ολοκλήρωσαν, γιατί δεν ήθελαν λέει να πάει ο χρόνος χαμένος μέχρι την επόμενη που θα διοργανωθεί από την ομάδα μας.
Η Δράση τους είχε σαν στόχο την συλλογή ρούχων και παπουτσιών για ενήλικες και παιδιά για την επίσης Εθελοντική Ομάδα «Ελλήνων Οικογένεια» που βοηθάει και στηρίζει κυρίως οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, προβλήματα υγείας – στέγασης, ανεργίας κλπ.

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό και πολύ προσωπική δουλειά από τους ίδιους, σχεδόν για 2 μήνες, ενημερώνοντας τους πάντες για τον στόχο τους, συγγενείς, φίλους, γειτονιά, ευρύτερο περίγυρο, κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά πράγματα !
Μέχρι όμως να βρεθεί ο χρόνος να πακεταριστούν τα πράγματα και να αποσταλούν στην έδρα της ομάδας «Ελλήνων Οικογένεια» στην Αθήνα, προέκυψε η ανάγκη στο νησί τους, στη Σαντορίνη, για ρούχα και παπούτσια για 2 παιδιά, 10 & 16 χρονών, η οποία ανακοινώθηκε από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου τους.

Έτσι, έκαναν τον ανάλογο διαχωρισμό σε αυτά που είχαν συγκεντρώσει, και με πολύ μεγάλη περηφάνια για τα Εθελοντάκια μας, σας ενημερώνουμε ότι παρέδωσαν στο Κέντρο Κοινότητας Σαντορίνης 5 δέματα με ρούχα και παπούτσια για τα παιδιά εκεί, και έστειλαν και άλλα 7 δέματα στην Εθελοντική Ομάδα «Ελλήνων Οικογένεια» !

Δημήτρη, Έντι, Θεοδώρα, Ιορδάνη, Κωνσταντίνα, Κωστή, Μαρία, Μαριτίνα, Μαρουλία, Νάντια, Ναταλία, Νεφέλη, Σάρα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον κ. Νίκο Φύτρο και την Μεταφορική ΦΙΛΙΠΠΑΣ στη Σαντορίνη που φρόντισαν να φτάσουν τα δέματα στην Αθήνα δωρεάν !!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *