ΜΕΓΑΛΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝtΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΜΕΣ

 

 

 

https://www.koinignomi.gr/

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε συνεργασία με την ΥΠΑ και σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υποδομών – Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη, έχει δρομολογήσει ήδη από την αρχή του έτους τις απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωση του Κρατικού Αερολιμένα της Πάρου. Η επέκταση του διαδρόμου είναι έτοιμη για δημοπράτηση ενώ οι μεγάλες κτηριακές εγκαταστάσεις θα είναι στο τέλος του χρόνου.

¨

Χωρίς να υποβαθμίζουμε το ενδιαφέρον του Δήμου της Πάρου για το αεροδρόμιο, οι καθοριστικές ενέργειες και οι πολιτικές αποφάσεις ελήφθησαν από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ. Ο κρατικός αερολιμένας της Πάρου αποτελεί καθοριστικό στοιχείο στο στρατηγικό αναπτυξιακό σχέδιο των Κυκλάδων όπως διαμορφώθηκε στο πρόσφατο συνέδριο στη Σύρο για την παραγωγική ανασυγκρότηση των νησιών μας.

Ιδιαίτερα αυτή την εποχή με την έξοδο από την επιτροπεία και τα μνημόνια, η ολοκλήρωση των έργων είναι μια κρατική επένδυση εθνικής σημασίας, που θα συμβάλει στο ξεπέρασμα της κρίσης, στη τοπική και Κυκλαδική ανάπτυξη και πρώτιστα στην ευημερία του συνόλου της τοπικής μας κοινωνίας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *