ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΚΕΡΔΙΣΕ 3-1 ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

 

Screenshot_8Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας, κερδίζοντας μέσα στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο τον Πανναξιακού. Η ομάδα της Νάξου, κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-23, αλλά η καταιγιστική αντίδραση των κοριτσιών της Σαντορίνης, δεν άφησε άλλο περιθώριο, υποχρεώνοντας την σε ήττα 3-1.

 

 

Τα σετ: 23-25, 25-15, 25-20, 25-23

 

Oι δηλώσεις των προπονητών. Αναδημοσίευση από το volleyplanet.gr

 

 

ΑΟ ΘΗΡΑΣ Απόστολος Οικονόμου: «Το πρώτο και το τέταρτο σετ ήταν ψυχοφθόρα από την άποψη ότι ο αντίπαλος ήταν κοντά στο σκορ ενώ το πρωτο σετ χάθηκε από δκά μας λάθη. Στο δεύτερο και στο τρίτο παίξαμε στα όρια μας, χαλάσαμε την υποδοχή του Πανναξιακού και εκμεταλλευτήκαμε τα ποιοτικά στοιχεία μας. Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στις κοπέλες που με τη βοήθεια του κόσμου γράψαμε ιστορία αφού για πρώτη φορά ο ΑΟΘ βρίσκεται στην τετράδα και αυτό μόνο περηφάνεια μας γεμίζει. Πλέον μας μένει η αναμέτρηση με την ΑΕΚ και θέλουμε να καταφέρουμε να τερματίσουμε στην 3η θέση. Συγχαρητηρια και πάλι και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας».
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Ζόραν Κόβαζιτς: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι αλλά τα λάθη μας και η πίεση στην υποδοχή μας κόστισαν. Από εκεί και πέρα μας απομένει ένα παιχνίδι με την Ηλιούπολη δύσκολο και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα σωματικά και ψυχολογικά για να το κατακτήσουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *