ΜΕ ΤΗ “ΘΗΡΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” Η Μ. ΓΚΛΑΒΑ

Μάντυ (Αδαμαντία) Γκλαβά Ελεύθερη Επαγγελματίας

 

 

 

 

“Η Μάντυ γεννήθηκε στη Ζάκυνθο, μεγάλωσε στην Αθήνα, όμως επέλεξε να ζήσει στο χωριό της μητέρας της, στον όμορφο Πύργο.

Πολυτάλαντη, ανήσυχη και δραστήρια, συνδύασε το καλλιτεχνικό της πνεύμα με τη δουλειά. Εργάστηκε ως γραφίστρια σε μεγάλο τυπογραφείο της Αθήνας. Επιστρέφοντας στη Σαντορίνη, όντας μητέρα μικρών παιδιών, συνέχισε τη δραστηριότητα της σε διάφορες επιχειρήσεις και τομείς. Αργότερα αφιερώθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, για να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση όπου απασχολείται σήμερα.

Η αγάπη της για τη γνώση και την επιμόρφωση δεν σταματά και την οδηγεί στο να σπουδάσει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ενώ η διάθεση της για προσφορά στα κοινά είναι αστείρευτη. Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Εστία, μέλος της Μουσικής Μπάντας του Πύργου, ενεργό μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης και της Κινηματογραφικής Λέσχης και περήφανη γιαγιά, που οραματίζεται το μέλλον του τόπου μας και θα αγωνιστεί για το καλό του.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Μάντυ Γκλαβά, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας των  Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *