ΜΕ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 

 

“Με τη… σκυτάλη να περνάει από τα δημοτικά στα γυμνάσια των Φηρών, της Μεσαριάς και του Εμπορείου στις 9-10 Μαρτίου 2017 συνεχίστηκε το πρόγραμμα των αθλοπαιδιών των σχολείων τους νησιού μας.

Για δύο συνεχόμενα πρωινά το Κλειστό Γυμναστήριο είχε τη χαρά να φιλοξενήσει 150 περίπου αγόρια και κορίτσια, τα οποία αγωνίστηκαν στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης. Οι γυμναστές χώρισαν τα παιδιά από κάθε σχολείο σε ομάδες των τεσσάρων (τρεις βασικοί, ένας αναπληρωματικός) για να παίξουν μονά δωδεκάλεπτα ματς μεταξύ τους ακολουθώντας τους κανονισμούς του 3Χ3. Για άλλη μία φορά οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν για τέσσερις περίπου ώρες κάθε μέρα χωρίς να κρατάνε σκορ και παίζοντας χωρίς ιδιοτέλεια, με μοναδικό σκοπό τη χαρά του παιχνιδιού. Κι όπως άλλωστε και οι γυμναστές επισημαίνουν σε κάθε τους επίσκεψη, σκοπός των αθλοπαιδιών είναι η αγάπη προς τον αθλητισμό, η ανάπτυξη του αισθήματος της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού και φυσικά η επαφή των μαθητών με παιδιά ίδια ηλικίας από άλλα σχολεία.

Γυμναστές και μαθητές αποχώρησαν από το κλειστό με το χαμόγελο στα χείλη, εμφανώς ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους, ευχαριστώντας παράλληλα τη διοίκηση και το προσωπικό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για τη βοήθεια που τους παρείχαν. Τέλος, αξίζει να επισημανθεί πως τα παιδιά έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό του χώρου που τους φιλοξένησε ως όφειλαν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *