Με επιτυχία τα rapid tests στην Έξω Γωνιά.

 

 

    “Το Σάββατο 8 Μαΐου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στον Άγιο Χαράλαμπο στην Έξω Γωνιά, η διαδικασία διενέργειας δωρεάν rapid tests του Δήμου Θήρας, σε συνεργασία με το Γ.Ν. Θήρας. Παρόντες στην διαδικασία ήταν η Αντιδήμαρχος Καλλιόπη Βάλβη, ο Διοικητής του Γ.Ν. Θήρας Βασίλης Μαλαματένιος και ο Πρόεδρος της Έξω Γωνιάς Χάρης Σαρρής. Το κλιμάκιο του Γ. Ν. Θήρας εκπροσώπησαν, όπως πάντα με αυταπάρνηση, οι νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου Έλλη Μπαλάνου και Αλεξάνδρα Μουστάκη, που διενήργησαν τα tests!    

 

     Παράλληλα συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα, Δευτέρα 10 έως και Σάββατο 15 Μαΐου 2021, τα δωρεάν διαγνωστικά rapid test από το Δήμο Θήρας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

 

Πρόγραμμα δωρεάν rapid test για την 2η εβδομάδα του Μαΐου.

 

  • Δευτέρα 10/05, Τετάρτη 12/05, Πέμπτη 13/05 και Παρασκευή 14/05: από 10.00 έως 12.30 στο Νοσοκομείο Θήρας.
  • Τρίτη 11/05: από 17.00 έως 19.30 στο Νοσοκομείο Θήρας, για την εξυπηρέτηση και των εργαζόμενων.

 

Το Σάββατο 15/05 στο Βουρβούλο

 

     Το Σάββατο 15 Μάιου 2021 το κλιμάκιο του νοσοκομείου θα βρίσκεται στον

Βουρβούλο, στο Κοινοτικό Κατάστημα από τις 16.00 έως και τις 19.00.

 

     Η Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Θήρας κα Σοφία Κίτσου διευκρινίζει ότι, λίγες μέρες πριν την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου με την υπεύθυνη στάση μας, τηρώντας τα μέτρα προστασίας και κάνοντας συχνά το rapid test, συντηρούμε το καλό υγειονομικό επίπεδο, προστατεύουμε την υγεία μας και παράλληλα είμαστε έτοιμοι για την υποδοχή των επισκεπτών έχοντας την κατάλληλη υγειονομική θωράκιση απέναντι στην πανδημία.

 

 

 

Η Αντιδήμαρχος Θήρας

Σοφία Κίτσου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *