Με 4+1 αναμετρήσεις ξεκινάει η «Dappos Basketball League»

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

“Όλα έτοιμα για το πρώτο τζάμπολ (Κυριακή 6/11, 16:15) στην «Dappos Basketball League», το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ της Σαντορίνης! Οι δέκα «μονομάχοι» είναι έτοιμοι να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις για ακόμη μία χρονιά! Ο θεσμός που έχει κερδίσει τις καρδιές αθλητών και φιλάθλων λαμβάνει χώρα και φέτος στο κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης και διοργανώνεται από τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Κ.Κ.

Η δράση στη διοργάνωση ξεκινάει με παιχνίδια που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

 

Η αρχή γίνεται στις 16:15, εκεί όπου η Aston Titlon αντιμετωπίζει την back to back πρωταθλήτρια ομάδα των Λύκων Σαντορίνης. Οι δύο ομάδες παρουσιάζονται ανανεωμένες στη φετινή περίοδο και θέτουν ως στόχο μια καλή αρχή που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Οποιοδήποτε προγνωστικό για το συγκεκριμένο αγώνα θα ήταν παρακινδυνευμένο.

 

Στις 18:00 ακολουθεί η αναμέτρηση της τρίτης ομάδας του περσινού τοπικού πρωταθλήματος, των Bombayers, οι οποίοι τίθενται αντιμέτωποι με τους νεοεισερχόμενους στον τοπικό διαγωνισμό «Μάγους του Ροζ». Οι τυπικά γηπεδούχοι παρουσιάζονται ως το φαβορί του συγκεκριμένου αγώνα, κάτι που όμως πρέπει να επιβεβαιώσουν στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην καινούργια ομάδα, που θα κάνει τα πάντα για να έχει την καλύτερη δυνατή αρχή.

Στις 19:45, Pollo Nuggets και Tomato cRockets κοντράρονται στην πλέον αμφίρροπη αναμέτρηση της πρεμιέρας! Οι δύο ομάδες έχουν προσφέρει όμορφα παιχνίδια τα προηγούμενα χρόνια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, κάτι που αναμένεται να κάνουν και στον αγώνα της Κυριακής αναζητώντας το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής (21:30) είναι εκείνο μεταξύ της φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος ομάδας του Πήγασου, απέναντι στους Ka Min Soon. Ο Πήγασος που και φέτος αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ δυνατός αποτελείτο φαβορί απέναντι στους «πράσινους», οι οποίοι θα προσπαθήσουν για την έκπληξη ώστε να πιστοποιήσουν την ανοδική τους πορεία.

Τέλος, η 1η αγωνιστική κλείνει την Πέμπτη 10/11 (21:00) με την αναμέτρηση της ομάδας της Α.Ε. Σαντορίνης απέναντι στους νεοεισερχόμενους Ballerz B.C Santorini.. Η αναμέτρηση παρουσιάζει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού ο νεανικός ενθουσιασμός των παιδιών της Α.Ε.Σ θα τεθεί αντιμέτωπος με την εμπειρία των «Ballerz» που παρουσιάζουν υψηλές βλέψεις στην τοπική λίγκα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής της «Dappos Basketball League» έχει ως εξής:

Κυριακή 6/11/2022

16:15 Aston Titlon – Λύκοι Σαντορίνης
Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Πεταλωτής

18:00 Bombayers – Μάγοι του ροζ
Διαιτητές: Γαβαλάς – Πεταλωτής

19:45 Pollo Nuggets – Tomato cRockets
Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Γαβαλάς

21:30 Πήγασος – Ka Min Soon
Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Πεταλωτής

Πέμπτη 10/11/2022

21:00 Α.Ε.Σ – Ballerz B.C Santorini
Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Πεταλωτής”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *