Μαθητές του Γυμνασίου Μεσαριάς Θήρας τραυματίστηκαν σε εκδρομή με πλοίο για την Ίο

 

 

 

Επικίνδυνο περιστατικό συνέβη στο “Διονύσιος Σολωμός” που πραγματοποιώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο, μετέφερε -μεταξύ άλλων και μαθητές του Γυμνασίου Μεσαριάς Θήρας σε εκδρομή στο νησί.  Το συμβάν έγινε στις κυλιόμενες σκάλες του πλοίου και τραυματίστηκαν έξι μαθητές. Μια 14χρονη, χρειάστηκε μάλιστα να διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Ίου, όπου τις παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες . Το Λιμενικό Σώμα, εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν.

 

 

 

  “Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ίου, από εκπαιδευτικούς Γυμνασίου σχολείου της Θήρας που πραγματοποιούσε ημερήσια εκδρομή από την Θήρα στην Ίο, για περιστατικό ελαφρών τραυματισμών έξι μαθητών επιβαινόντων εντός του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» Ν.Π. 10638. Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Θήρα.

Συγκεκριμένα, οι τραυματισμοί των έξι μαθητών προκλήθηκαν από πτώση στις κυλιόμενες σκάλες κατά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ίου, ενώ μία 14χρονη εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθε αυθημερόν. Οι μαθητές, μετά το πέρας της εκδρομής τους στην Ίο, επιβιβάστηκαν σε έτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Θήρα. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ίου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *