ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΧΩΡΟΣ ΤΟ “ΜΕΤΟΧΙ”

 

 

 

theatro_maskes_622x450“Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως σε συνεργασία με την κα Μαρία Γιαννακοπούλου διοργανώνει δωρεάν μαθήματα Θεατρικής Αγωγής για νέους ηλικίας 12 – 18 ετών με σκοπό τη γνωριμία με το θέατρο, αλλά και τον τρόπο στησίματος μίας παράστασης.

Τα μαθήματα αυτά θα έχουν κατά κύριο λόγο θεωρητικό χαρακτήρα και οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τις βασικές αρχές του θεάτρου και τους σημαντικότερους εκπροσώπους του στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στα κυριότερα σημεία της ιστορίας του ελληνικού θεάτρου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Επίσης, θα μελετηθούν οι βασικοί άξονες δημιουργίας μιας θεατρικής παράστασης και ο ρόλος του θεάτρου και του ηθοποιού στην κοινωνία του σήμερα, ενώ στο τέλος θα πραγματοποιηθεί μία παράσταση από την θεατρική ομάδα που θα δημιουργηθεί.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10 Αυγούστου 2016 και θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00 – 19:30 στο “μετόχι” Μεγαλοχωρίου.

Για πληροφορίες κι εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Μαρία Γιαννακοπούλου στο τηλέφωνο 6987056207″.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *