ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΦΟΥΡΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

 

 

 

Μήνυμα νίκης από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ ν. Κυκλάδων Μάρκου Καφούρου στη Σαντορίνη

  Βροντερό μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας έδωσε η Σαντορίνη στη μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση του Μάρκου Καφούρου, υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ν. Κυκλάδων, την Τρίτη 16 Μαΐου. Ο Σαντορινιός υποψήφιος αποθεώθηκε από τους φίλους και τα μέλη της ΝΔ που κατέκλυσαν το χώρο του οινοποιείου Santo Wines, ενώ σύσσωμη ήταν η στήριξή του από τους εκπροσώπους των τοπικών θεσμών και φορέων. “Ο λαός της Σαντορίνης μίλησε σήμερα! Η Σαντορίνη θα μπει στην Ελληνική Βουλή!” δήλωσε ο κος Καφούρος, ολοκληρώνοντας την ομιλία του και εισπράττοντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων πολιτών κάθε ηλικίας αλλά και κομματικής τοποθέτησης.

  Ο υποψήφιος βουλευτής δεσμεύτηκε ότι την επομένη των εκλογών θα τηρήσει τις ίδιες Aρχές και Aξίες που τον διέπουν και θα αποτελέσει τη φωνή του απλού Κυκλαδίτη στη Βουλή. Τόνισε τα σημαντικά πεπραγμένα της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στη Σαντορίνη, όπως την έναρξη του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού, μέσω του οποίου θα επιλυθούν σοβαρά θέματα όπως η χωροθέτηση της τελικής επεξεργασίας των απορριμμάτων και η αποκατάσταση του υπάρχοντος ΧΑΔΑ, καθώς και η χωροθέτηση οχλουσών δραστηριοτήτων, όπως είναι η εγκατάσταση λιοτριβιού!.

  Δεσμεύτηκε επίσης ότι ως τοπικός βουλευτής θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την έναρξη των έργων για τη μαρίνα και το νέο λιμάνι του νησιού, ενώ προτεραιότητά του θα είναι η βελτίωση των υποδομών σε υγεία, Παιδεία, ασφάλεια και η καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας. Συνεχείς θα είναι οι προσπάθειες του για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου των νησιών και πρώτη του προτεραιότητα θα είναι η επανόρθωση της αδικίας της κατάρτισης των δασικών χαρτών και ζωνών Natura χωρίς να έχει ληφθεί υπόψιν η νησιώτικη ιδιαιτερότητα!

  Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θήρας, κος Αντώνιος Σιγάλας, τόνισε την πολυετή και ωφέλιμη θητεία του κου Καφούρου στην τοπική αυτοδιοίκηση και τη σημαντική συνεισφορά του στον αγροτικό τομέα από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων. Ο Έπαρχος Θήρας, κος Χαράλαμπος Δαρζέντας, σημείωσε πως ο Μάρκος Καφούρος ως Κυκλαδίτης, που ζει και εργάζεται στη Σαντορίνη, έχει ιδία γνώση της καθημερινότητας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες. Χαιρετισμό εκτίμησης και στήριξης απηύθυναν επίσης οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κος Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος και κος Μανόλης Ορφανός, καθώς και η εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Κυκλάδων της ΝΔ, κα Ειρήνη Βαλσαμάκη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *