ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

 

“Φίλες Κυκλαδίτισσες, φίλοι Κυκλαδίτες,
Στις προσεχείς εκλογές της 21ης Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον της χώρας μας, για την ευημερία των νησιών μας, για την πρόοδο των παιδιών μας. Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα είμαι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού Κυκλάδων και ζητώ τη στήριξή σας στον αγώνα για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στα νησιά μας.
  Με εφόδια τη μακρά πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Θήρας, το ρόλο μου ως ενεργό μέλος του αγροτικού Συνεταιριστικού κινήματος και την εμπειρία της συμμετοχής μου στις εκλογές του 2019, θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, με συνέπεια, ευθύνη και ήθος τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στη συνέχιση της προσπάθειας για την αναγέννηση της Πατρίδας μας που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
  Σας καλώ όλους να συστρατευθούμε και να βαδίσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι στο δρόμο της Δημοκρατίας, της ανάπτυξης και της προόδου. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, σε μία εποχή παγκόσμιας αστάθειας και αβεβαιότητας, δεν χωρούν πισωγυρίσματα και επιστροφή σε αποτυχημένες λύσεις του παρελθόντος. Παράλληλα όμως, συνεχής πρέπει να είναι η προσπάθεια μας για να βελτιώσουμε την υγεία, την παιδεία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας, να εξασφαλίσουμε την αειφορία και τη βιωσιμότητα των νησιών μας και να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές τους, πάντα με σεβασμό στις αυξημένες ανάγκες προστασίας του περιβάλλοντος και στη διατήρηση της νησιώτικης ιδιαιτερότητας.
Φίλη Κυκλαδίτισσα, φίλε Κυκλαδίτη, η ψήφος σου στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα μου δώσει την ώθηση και τη στήριξη ώστε να εργαστώ με ήθος και συνέπεια για ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα των νησιών μας”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *