Μανώλης Κορωνιός με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

  “Καλωσορίζουμε τον Μανώλη! Ο Μανώλης έχει καταγωγή από τη Μεσαριά και τα Φηρά. Γονείς του η Λουκία και ο Βασίλης Κορωνιός, σύζυγος του η Μαρία Αρβανίτη.

“Η παράταξη του ΤΩΡΑ! δημιουργήθηκε την κατάλληλη στιγμή! Την ώρα που το νησί μας χρειάζεται βοήθεια! Ο Μανόλης Ορφανός, σε αυτήν την έκκληση είναι παρών και δηλώνει έτοιμος να αλλάξει όλα τα κακώς κείμενα! Άλλωστε μας το έχει αποδείξει παίρνοντας τα ηνία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης!”

  Ο Μανώλης Κορωνιός, έχει αποφοιτήσει από το ΕΠΑΛ, με ειδικότητα ηλεκτρολόγου, αλλά από μικρή ηλικία ασχολείται με τον τουρισμό. Από το 2016 διατηρεί το τουριστικό γραφείο «Thira Luxury Travel». Ο τουρισμός είναι ένα θέμα που τον πονάει, και θα δουλέψει ώστε η Σαντορίνη να γίνει πιο λειτουργική και προσιτή στους τουρίστες!

Εκπροσωπεί το Σωματείο Τουριστικών Λεωφορείων και Γραφείων. Έχει διατελέσει 3 χρόνια ταμίας του Σωματείου, ενώ φέτος είναι ο πρόεδρος του, αφού οι συνάδελφοί του τον τίμησαν βλέποντας στο πρόσωπο του αξιοπιστία, διαφάνεια και εργατικότητα!

Όραμα του Μανώλη και προσωπικό του στοίχημα, η αναμόρφωση των υποδομών του νησιού. Θέλει να πολεμήσει τις χρόνιες παθογένειές που δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας. Μανώλη μου, η ετυμηγορία των πολιτών στις 8 Οκτωβρίου, θα ανοίξει το δρόμο για την αλλαγή! Μαζί θα υλοποιήσουμε τις πολιτικές για τις οποίες έχουμε δεσμευτεί! Καλωσόρισες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *