ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ- ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΟΥ ’60
 
 
 
 
 
   “Στην επόμενη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Σαντορίνης (Κυριακή, 29/8 στις 19:00), στον υπαίθριο χώρο της βιβλιοθήκης της Εστία Πύργου (Estia of Pyrgos), πάνω από την πλατεία του Πύργου, θα έχουμε:
�� Τη συγγραφέα Marilena Papaioannou να μας κάνει την τιμή να είναι παρούσα για να μας μιλήσει για το μυθιστόρημά της “Ενα πιάτο λιγότερο”, με θέμα τη Σαντορίνη της δεκαετίας του ’60. (δείτε για το βιβλίο εδώ: https://www.kastaniotis.com/ena-piato-ligotero-978-960-03… )
 
�� Κλήρωση 2 αντιτύπων του μυθιστορήματος “Από Μηχανής Θεός” του Ανδρέα Ζαφείρη, ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Σακαρέλης και τη βιβλιοφιλική ομάδα Βιβλιοσημεία.
(δείτε για το βιβλίο εδώ: https://www.politeianet.gr/…/9786188544208-zafeiris… )
 
�� Κλήρωση 1 αντιτύπου του λευκώματος “Σαντορίνη & Επανάσταση 1821”, από τις Εκδόσεις Καλλίστη, ευγενική προσφορά της Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών και του Santorini Archive Project – Ψηφιακό Αρχείο Θήρας.
(δείτε για το βιβλίο εδώ: https://atlantea.shop/offer/santorini-epanastasi-1821/)
 
 
�� Τον επιμελητή του λευκώματος και εμπνευστή των δράσεων-εκδηλώσεων για το έτος “Σαντορίνη 1821-2021, Lefteris Zorzos, ο οποίος θα μας μιλήσει για τις επετειακές εκδηλώσεις και την κεντρική έκθεση στο Santorini Arts Factory, που φιλοξενεί σπάνια εκθέματα, χάρτες και έγγραφα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθούν αποστάσεις ασφαλείας. Σας περιμένουμε!
Λεπτομέρειες για τη συνάντηση:
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *