Λαϊκή Συσπείρωση για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων

 

 

 

“Η Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας καταγγέλλει την απαράδεκτη, απειλητική  και προκλητική συμπεριφορά, του Δημάρχου απέναντι στον εκπρόσωπο των εργαζομένων του Δήμου.

Το συναδελφικό ενδιαφέρον του εργαζόμενου ενόχλησε δυστυχώς τον Δήμαρχο, ο οποίος μη θέλοντας να γίνει γνωστό ένα από τα ρουσφετάκια του, σε υποψήφια του συνδυασμού του, κατέφυγε σε βρισιές και απειλές .

 

 

Αντί  όλο αυτό το διάστημα που διοίκησε τον Δήμο, να διεκδικήσει και να απαιτήσει στελέχωση των υποστελεχωμένων υπηρεσιών του Δήμου, με προσλήψεις  μόνιμου προσωπικού, επιλέγει  τον πλάγιο δρόμο της προσωρινής απασχόλησης  και μάλιστα όταν το συγκεκριμένο άτομο ανήκει σε εργολάβο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, που έπρεπε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο φορέα που προσλήφθηκε.

Είναι άτιμο και καταδικαστέο, παραμονές των εκλογών της 8ης Οκτώβρη να εξυπηρετεί τους ψηφοθηρικούς του σκοπούς και να απειλεί  τους εργαζόμενους, αυτούς που με τον ιδρώτα τους  κάνουν ότι περνά από το  χέρι τους, υπερβάλλοντας μάλιστα εαυτόν λόγω της υποστελέχωσης, για να εξυπηρετήσουν δημότες και επισκέπτες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *