“ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ”

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

“Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου για να παρακολουθήσετε μι εξαιρετική παράστασση

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη θα παρουσιάσει το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα, Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα». Μία σύγχρονη μουσική παιδική παράσταση με εξαιρετικούς συντελεστές, γνωστούς ηθοποιούς, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά, με πολύχρωμα κουστούμια για λαχανοξωτικά, παπαγάλους, ιπποπόταμους, πεταλούδες, νεράιδες, σε περιπλανήσεις με βαρκούλες, τρενάκια και πατίνια. Φυσικά όλα αυτά στο ρυθμό και την μαγεία των τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα».

O Τάσος Ιωαννίδης έγραψε την μουσική και το πρωτότυπο σενάριο με τραγούδια έξυπνα, γλυκά, αστεία, που πέρα από την εκπαιδευτική τους χρησιμότητα είναι και πολύ διασκεδαστικά και σκηνοθετεί μαζί με τον Χρήστο Τριπόδη μία παράσταση με δράση, φαντασία, γέλιο, χαρά και τραγούδι, με χαρακτήρες πολύ γνώριμους από την καθημερινή ζωή των παιδιών και άλλους φανταστικούς παρμένους από τον κόσμο του ονείρου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *