ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ. ΝΑΙ!  ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΙΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

rikΠριν λίγες μέρες, ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού κ. Γιώργος Κυριαζής, με μια σαρκαστική ανάρτησή του στο FB προφιλ μου, με υπεδείκνυε ως υπεύθυνο για την δημιουργία σωρών από σκουπίδια, σε διάφορες περιοχές. Αυτό επειδή είχα το θράσος, να τα παρουσιάσω στο ρεπορτάζ και να ζητήσω να καθαριστούν. Έγραφε τότε:

   «Μόλις προχθές ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των στάβλων στο Καμάρι από τα κατά την άποψη σας κ Πρασσο οικιακά απορρίμματα δηλαδή μπάζα παλέτες κρεβάτια ψυγεία λεκάνες πόρτες παράθυρα και γενικά ότι πετιέται κατά την ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου η ενός άλλου επαγγελματικού χώρου( συνολικά 6 μεγάλα φορτηγά) από ότι βλέπετε στην φωτογραφεία εμφανίστηκαν και πάλη τα πρώτα φρέσκα οικιακά απορρίμματα Ροκανίδια και πριονίδια !!!! διαπιστώνω όμως μια καθυστέρηση στο να ξαναγίνει ο χώρος χωματερή και για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθεια σας κ Πράσσο ξέρετε εσείς αυτή την επιστημονική μεθοδευμένη παρότρυνση ώστε άμεσα να ξαναγίνει χωματερή ο χώρος όποτε και εσείς θα έχετε κάτι να ασχολιέστε πέραν των ύβρεων των προσβολών του μηδενισμού της μεθοδευμένης παραπλάνησης και της λασπολογίας, και παράλληλα όλο και κάποια άτομα που αγωνιούν και εργάζονται για το καλό του τόπου θα εξυπηρετηθούν ώστε να μην κουράζονται αλλά ούτε και να ξοδεύονται μεταφέροντας μπάζα και διάφορα άλλα ογκώδη (οικιακά απορρίμματα κατά την άποψη σας) στη χωματερή».kyr

Απαντώ λοιπόν, πως αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, εγώ και οι μυστικοσδύμβουλοι «Illuminati», η λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η παγκόσμια μασονία (με τη διακριτική στήριξη του διεθνούς μπολσεβικσιμού), αφού συγγράψαμε τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», βαλθήκαμε να κάνουμε τη Σαντορίνη σκουπιδότοπο, για να αμαυρώσουμε τη φήμη του κ. Κυριαζή. Ο Οποίος ως άλλος Ρικ στη θρυλική Καζαμπλάνκα, αναφωνεί «Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine» (σε ελεύθερη απόδοση: από όλα τα μπαρ στον κόσμο αυτή μπήκε στο δικό μου!» και κατά την καθ’ υμάς απόδοση: «Από όλους τους τομείς του Δήμου, αυτός διάλεξε τον δικό μου;». Sorry!.

Επειδή όμως είμαι καλός άνθρωπος, σας αφιερώνω το βιντεάκι που τράβηξα προχτές, όταν παρέλαβα πρόσωπο του στενού μου κύκλου από το αεροδρόμιο. Μαζί με την ομολογία μου: Ναι, εγώ ο επίβουλος, με τις «επιστημονικά μεθοδευμένες παροτρύνσεις μου», προκαλώ τους πιτσιρικάδες να παίρνουν σφεντόνες και να σπάνε τις λάμπες. Και πάλι Sorry!. Αλλά είναι στη διεστραμμένη μου φύση.

 

ΥΓ. Το Βίντεο είναι στη διπλή ταχύτητα, είναι κουνημένο και η ορατότητα δεν είναι καλή.

ΥΓ2. Εκείνο το τηλεφωνάκι για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, για ομορφιά υπάρχει;

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Γιωργος λέει:

    Τη υπέροχα μηχανήματα τα τζου μποξ θα τα θυμάστε πιστεύω! ! Επελεγες το άσμα που ειθελες να ακούσεις έβαζες το δυδαδραχμο παταγες το play και το απολαμβανες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *