ΚΥΡΙΕ ΑΔΩΝΙ-ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟΛΙΔΙ Ή ΝΤΑΛΙΚΕΣ;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

 

Τον Νοέμβριο του 2016, ο σημερινός Υπουργός και τότε βουλευτής κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση με προ (σ)κάλεσε σε δημόσιο διάλογο για το Νοσοκομείο. Ανταποκρίθηκα. Στο τέλος του άρθρου, θα δείτε τον μαγνητοσκοπημένο μας διάλογο.

Χτες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για “Στολίδι”. Κύριε Άδωνι (σου αναγνωρίζω, πως ήσουν ευγενής, μαζί μου), τελικά νταλίκες ή στολίδι;.

 

Παραπέμπω στην επίσημη σελίδα, του Πρωθυπουργού. https://primeminister.gr/2020/06/13/24143?fbclid=IwAR1YL364trVjAlIX1IWtOZq5GpOuV3dP6sr0HYu8iW4LoWm3USRAav7Ll64 Συμφωνείτε, ή μαρσάρετε τις νταλίκες;. Και ξέρω. Ο Πολάκης, καπνίζει.

 

 

  “Στο νοσοκομείο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκαν ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Σαντορίνης κ. Βασίλης Μαλαματένιος και εργαζόμενοι. Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για για τις υγειονομικές ανάγκες του νησιού ενώ έγινε ειδική μνεία στην προετοιμασία που έχει γίνει σχετικά με τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων για τον κορονοϊό και την αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων. Συζητήθηκε, επίσης, η προσπάθεια της κυβέρνησης να απομακρύνει νομικές αγκυλώσεις που εμποδίζουν την απρόσκοπτη χρήση πτητικών μέσων για αεροδιακομιδές. «Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο καλοκαίρι και η πρόθεσή μας είναι να υποδεχθούμε επισκέπτες χωρίς να κάνουμε καμία απολύτως έκπτωση στην ασφάλεια αλλά και στην ασφάλεια προφανώς του πληθυσμού και βεβαίως και στην ασφάλεια των εργαζομένων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», ανέφερε ακόμη ο Πρωθυπουργός.

«Εσείς κάνετε το νοσοκομείο στολίδι»

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι ενήμερος για τα ζητήματα που αφορούν το νοσοκομείο γνωρίζοντας ότι έχουν επιλυθεί εκκρεμότητες του παρελθόντος ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό προσθέτοντας πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον τρόπο λειτουργίας του νοσοκομείου. «Είναι ένα νοσοκομείο στολίδι -όχι μόνο για τις υποδομές του τις οποίες χαίρομαι να βλέπω και ο ίδιος. Είχα δει μόνο τις σχετικές φωτογραφίες- αλλά είναι στολίδι γιατί εσείς το κάνετε στολίδι. Ένα νοσοκομείο ντουβάρια, χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές, δεν λέει πολλά πράγματα και νομίζω ότι τώρα πια έχουμε φτάσει στο σημείο να μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ένα πλήρως στελεχωμένο νοσοκομείο και όπου υπάρχουν ακόμα αδυναμίες, ατέλειες, ελλείψεις, εδώ πέρα είμαστε να επιλύσουμε και αυτά τα προβλήματα», ανέφερε.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ- ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *