ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

 

 

 

«Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Οίας με στόχο την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που δημιουργούνται στην περιοχή κατά τη θερινή περίοδο.

Μετά την απόρριψη των ενστάσεων (σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Δημοτικής Κοινότητας Οίας) και την έγκριση της απόφασης 51/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας με το υπ. αρ. ΦΕΚ 1888 24/5/2018,  οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται άμεσα σε πλήρη εφαρμογή από τη Δευτέρα 28/5/2018.

Συγκεκριμένα από τις 07.00 το πρωί της Δευτέρας 28/05/2018 και μέχρι τις 31/10/2018 θα ισχύουν τα παρακάτω :

Μονοδρόμηση ως κάθοδος της ανώνυμης δημοτικής οδού από τη διασταύρωση της Φοινικιάς (ταβέρνα «Σαντορίνη μου» σημείο Α) και μέχρι τον παραλιακό δρόμο (σημείο Β). Τα κινούμενα οχήματα προερχόμενα από την παλαιά επαρχιακή οδό Φηρών – Οίας, θα εκτρέπονται δεξιά στη διασταύρωση μέχρι τον παραλιακό δρόμο όπου και θα στρίβουν αριστερά προς Οία.

Μονοδρόμηση τμήματος της παλαιάς επαρχιακής οδού Φηρών – Οίας με κατεύθυνση προς Φηρά από τη διασταύρωση Θόλου (αρτοποιείο «Φουρνί» σημείο Γ) έως τη διασταύρωση Φοινικιάς (ταβέρνα «Σαντορίνη μου»).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις σημάνσεις της περιοχής προς αποφυγή ατυχημάτων και  την ασφαλή  κυκλοφορία των οχημάτων».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *