Κρουαζιερόπλοιο παρακάμπτει τη Σαντορίνη λόγω Berth Allocation

 

 

 

 

“Αντί να επισκεφθεί τη Σαντορίνη όπως είχε προγραμματιστεί, το πλοίο θα επισκεφθεί εναλλακτικό λιμάνι”, γράφει ο εξειδικευμένος ιστότοπος cruisehive. Η άφιξή του στο νησί, δεν θα ξεπερνούσε απλώς το όριο των 8.000 επισκεπτών που έχει τεθεί, αλλά θα το υπερδιπλασίαζε. “Το Sun Princess ήταν αρχικά προγραμματισμένο να επισκεφθεί τη Σαντορίνη στις 11 Ιουνίου 2024. Την ημερομηνία αυτή, τέσσερα άλλα πλοία είναι επίσης προγραμματισμένα για το λιμάνι. Star Clipper , Costa Fascinosa , MSC Divina και Odyssey of the Seas .

Σε συνδυασμό με τη χωρητικότητα του Sun Princess των 4.300 επισκεπτών, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι περισσότεροι από 17.000 ταξιδιώτες κρουαζιέρας θα επισκέπτονταν το νησί σε μία μόνο μέρα”.

Η εταιρεία φρόντισε -σύμφωνα πάντα με το cruisehive- να ενημερώσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τους πελάτες της γράφοντας: «Παρακαλώ σημειώστε ότι υπάρχει μια αλλαγή στο προγραμματισμένο δρομολόγιό μας. Λόγω της συμφόρησης των κρουαζιερόπλοιων, δεν θα τηλεφωνούμε πλέον στη Σαντορίνη. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και την απογοήτευση που μπορεί να προκαλέσει αυτή η αλλαγή».

Για ορισμένα δρομολόγια, το email συνεχίζει να εξηγεί ότι το πλοίο θα επισκεφθεί τα Χανιά, Ελλάδα ως εναλλακτική λύση, αν και οι ώρες του λιμανιού έχουν προσαρμοστεί ελαφρώς. Ο λόγος που δίνεται για αυτές τις αλλαγές είναι η «συμφόρηση κρουαζιερόπλοιων», η οποία υποδηλώνει μια πολύ γεμάτη και λιγότερο ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *