Κώστας Φουστέρης με το “Τώρα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας τοπικού συμβούλου

  «Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στον τόπο μου και τους συμπολίτες μου, καταθέτω για δεύτερη φορά την υποψηφιότητά μου ως τοπικός σύμβουλος. Ώρα για δουλειά! Ξεκινάμε με επικεφαλής το Μανόλη Ορφανό. Είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει τα νησιά μας! Έχει δείξει τι μπορεί να καταφέρει! Με ό,τι καταπιάνεται όχι μόνο το φέρνει εις πέρας αλλά και το εξελίσσει 10 βήματα παρακάτω!!!! Και μην πάτε μακριά! Δείτε πόσο απογείωσε τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης!»

  Ο Κώστας είναι από τη Μεσαριά. Οι γονείς του Πέτρος και Ιωάννα Φουστέρη, η σύζυγος του, Θεολογίνη Βλάχου με καταγωγή από το Βόθωνα, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά. Ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολείται με οικοδομικές εργασίες ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, αφού για τρίτη γενιά συνεχίζει το επάγγελμα που τόσο αγαπά.

  Ξέρει πως για να χτίσεις γερά θεμέλια χρειάζεται γνώση, εμπειρία και υπευθυνότητα! Βλέποντας την άναρχη δόμηση στο νησί και τις συνεχείς καταπατήσεις, θα επιδιώξει μία πιο οργανωμένη πολιτική για να περιοριστεί αυτό το φαινόμενο. Όπως το χωριό του, έτσι και ολόκληρο το νησί χρειάζονται έργα και σωστές υποδομές. Η ανακατασκευή του λιμανιού μας και η δημιουργία δεύτερου λιμανιού, μιας μαρίνας για τα μικρότερα σκάφη, γηπέδων, πάρκων και πεζοδρομίων, είναι αυτά που λείπουν με μία πρώτη ματιά.\

Ο Κώστας, δεν θέλει να είναι πάλι θεατής στο ίδιο έργο.! Θέλει να δει αλλαγή και κάποιον να ενδιαφέρεται πραγματικά για τα νησιά μας. “Άλλαξε απόψεις, κράτα τις αρχές σου. Άλλαξε τα φύλλα και κράτα άθικτες τις ρίζες.. !”

Η δυναμική είναι χαρακτηριστικό σου και αυτό στην παράταξη του ΤΩΡΑ! είναι κάτι που μας ορίζει. Καλωσόρισες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *